Kyynärpäästä päähän – NHL:ssä jälleen uusi suomalaispelaajan loukkaantuminen

Lukuisia suomalaispelaajien loukkaantumisia sisältänyt alkukausi jääkiekon NHL:ssä sai jatkoa, kun New Jersey Devilsin puolustaja Sami Vatanen joutui jättämään ottelun kesken.

Vatanen sai perjantain kierroksen ottelussa Edmonton Oilersia vastaan taklaustilanteessa vastustajan hyökkääjän Alex Chiassonin kyynärpäästä kasvoihinsa.

Vatanen oli tällin jälkeen hetken jään pinnassa, kunnes poistui omin jaloin pukukoppiin. Ennen loukkaantumistaan Vatanen ehti pelata ensimmäisessä erässä vain vajaat kolme minuuttia. Hän ei pelannut vaihtopenkille enää toisessa erässä.

Tällä hetkellä suomalaispelaajista loukkaantumisten takia ovat sivussa myös Coloradon Mikko Rantanen, Montrealin Jesperi Kotkaniemi, Carolinan Erik Haula, Dallasin Roope Hintz, Columbuksen Markus Nutivaara, New York Islandersin Leo Komarov ja Calgaryn Juuso Välimäki.

Oilers voitti kotiottelunsa puhtaasti 4-0. Mikko Koskinen torjui uransa viidennen nollapelin 29 torjunnalla.