Jakaisitko kumppanisi toisen naisen kanssa? Naiset vastaavat

6:33

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Yllä olevalta videolta saat lisätietoa polyamoriasta!

"Pystyisitkö jakamaan puolisosi toisen naisen kanssa?" kysyy nimimerkki Elmeri.

Näin naiset vastasivat

"En. Jäis toinen muija heleposti kakkoseksi, jos alakaas siltä näyttämähän. Mulle tuallaasta ei tartte eres eheroottaakaa. Jos et viihry kyseesen muijan kans parisuhtees ja haluat kaks muijaa, niin sillohon kannattaa jo miettiä, jotta ookkohan sää ny oikian ihimisen kans."
– 21, avoliitto

"Minkälaista jakamista Elmeri tarkoittaa? Itse voisin ajatella jakavani mieheni toisen naisen kanssa satunnaisesti ja hetkittäin. Esimerkiksi parinvaihdon tai yksittäisten avoimen suhteen kokeilujen kautta saisin myös itse kokea jonkun toisen miehen erilaista kosketusta. Kolmen kimppaa ylimääräisen naisen kanssa en lähtisi kokeilemaan, koska minusta ei löydy bi-henkisyyttä, ja ajatus naisesta ei kiihota tippaakaan. Pidemmän päälle en haluaisi jakaa puolisoani; polyamoria tai muu vastaava ei sopisi minulle."
– 36, naimisissa

"Todellakin. Toinen nainen saisi ottaa jäkätyksen ja kiukuttelun. Tuohon hintaan saisi myös ehkä hiukan myös niitä hyviä puolia: rakastettavuutta, seksiä ja mukavaa yhdessäoloa. Olisi kevyempi kulkea kaikkien."
– 47, parisuhteessa.

"En pystyisi enkä halua!"
– 50, seurustelusuhteessa

"En ikimaailmassa! Minun mieheni on vain minulle ja minua varten. Yököttää ajatus rakkaani jakamisesta toisen kanssa..."
– 40, avioliitossa

"En ole niin kiinnostunut miehestäni, että lähtisin kolmen kimppaan. Toinen nainen saisi pitää mieheni ihan kokonaan."
– 43, naimisissa

"En pystyisi. Olen yhden miehen nainen, joten miehenikin pitää olla yhden naisen mies."
– 30, naimisissa 

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Mites, kun parilla on yhteisiä kouluikäisiä lapsia, pari sataa tonnia yhteistä asuntolainaa ja pitäisi lapsille ja ympäristölle antaa ehjä ja rakentavan perheen kuva. Iso kokonaisuus siis! Pitääkö silloinkin heti erota ja tuhota kaikki, jos joku hetkellinen genitaalialueiden hinkkaaminen (eli seksi) tai läheisyys ei suju?" kysyy nimimerkki Ilari.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja