Jahtaamista, alastomuutta – näin tulkitset yleisimpiä painajaisunia!

Onko sinua koskaan jahdattu unissa? Entä oletko ollut alastomana julkisella paikalla, kenties vessaa etsimässä? Daily Mail paljastaa yleisimpien unien merkitykset!

Jahtaamista, tahatonta nakuilua, putoavia hampaita – jokainen meistä näkee tällaisia unia, mutta miksi? Daily Mail keräsi yhteen yleisimmät painajaiset sekä sen, mitä ne merkitsevät!

Uni: Sinua jahdataan

Unessa joku tai jokin jahtaa sinua. Et pääse pakoon uhkaavaa piinaajaa, vaikka yrität.

Merkitys: Sinua jahtaa jokin, joka on osa sinua. Et pääse pakoon, koska piinaaja on sisälläsi. Et uskalla kohdata pelkoasi valve-elämässä.

Miten eroon unesta: Tunnista, mikä sinua valve-elämässäsi ahdistaa. Pelkoja on helppo vältellä, mutta sinun täytyy ottaa valta käsiisi ja ratkaista pulmasi. Silloin sinusta tulee jahtaaja, joka juoksee todellisten unelmien perässä!

Uni: Hampaasi putoavat

Unessa havaitset, että hampaasi ovat löysästi kiinni ja putoavat. Ne voivat myös mädäntyä tai muuttua jauhoksi, kuvaa Daily Mail.

Merkitys: Esittelet hampaitasi kun hymyilet, tai kun puret. Ne kertovat, miten itsevarma olet. Putoavat hampaat merkitsevät, ettet tunne oloasi itsevarmaksi; murenevat hampaat taas viestivät, ettet pidä huolta itsetunnostasi. Jos hampaat muuttuvat unessa vampyyrin hampaiksi, tarvitset muita ihmisiä pönkittämään itsetuntoasi.

Miten eroon unesta: Mieti tilannetta, joka on sinulle haastava. Ota se vastaan pää pystyssä, itsevarmana. Älä ajattele tuntematonta uhkana vaan haasteena.

Uni: Apua, en löydä vessaa!

Unessa etsit kamalan vessahädän kourissa toilettia, mutta sitä ei näy missään. Usein huomaat kesken unen olevasi yllättäen tuntemattomassa paikassa. Jos löydätkin vessajonoon, pöntölle et kuitenkaan jostain syystä pääse.

Merkitys: Sinulla on tarve, jota et pysty ilmaisemaan. Jonottaminen vessaan merkitsee, että asetat muiden tarpeet omiesi edelle.

Miten eroon unesta: Toivot, että tarpeisiisi vastataan, jos vain huolehdit ensin muiden tarpeista. Sinun täytyy kuitenkin asetta itsesi etusijalle. Se voi tuntua itsekkäältä, mutta on helpompaa huolehtia muista, jos itsellä on ensin hyvä olo!

Uni: Olet julkisella paikalla, ja yllättäen olet alasti

Unessa huomaat yllättäen vaatteidesi kadonneen. Kaikki muut ovat pukeissa, eivätkä tunnu huomaavan, että sinulla on valtava ongelma: olet nakuna.

Merkitys: Tunnet olosi haavoittuvaksi ja paljaaksi töissä, ihmissuhteessa tai muussa tilanteessa. Kukaan ei näe "alastomuuttasi", koska ulkoisesti vaikutat vahvalta.

Miten eroon unesta: Uni kertoo positiivisesta ja terveestä muutoksesta elämässäsi. Olet astunut tuntemattomalle tontille pois mukavuusalueeltasi ja esittelet kykyjäsi. Tilanne raastaa hermojasi, mutta ilmaise itseäsi silti rohkeasti, äläkä pelkää muiden tuomiota.

Uni: Apua, putoan!

Tavanomainen uni muuttuu pelottavaksi, kun yllättäen kompastut ja kaadut. Voit keikahtaa kadulla, portaissa tai vaikka vuorenrinteeltä tyhjyyteen.

Merkitys: Putoaminen edustaa pelkoa kontrollin menettämisestä. Uni kertoo, että sinun pitää päästää irti sellaisista vastuualueista, jotka vain hidastavat ja ahdistavat, toteaa Daily Mail.

Miten eroon unesta: Uni on usein stressin seurausta, ja sinun tulisikin suhtautua rennommin joihinkin elämäsi osa-alueisiin. Jännitys tuntuu koko kehossa ja vietät päivät kuin taisteluun valmistautuen. Yritä rentouttaa kehosi ennen nukkumaanmenoa.


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja