Jääkö laukeaminen vain haaveeksi? Naiset nimesivät parhaat seksiasennot orgasmijahtiin

Mikä on suurin virhe sängyssä? 2:38
Mikä on pahin virhe, jonka ihminen voi sängyssä tehdä? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Orgasmin saaminen yhdynnässä ei ole naiselle itsestäänselvyys. Tietyt seksiasennot auttavat pääsemään hekuman huipulle helpommin.

Naisten orgasmivaikeuksien takana voi olla lukuisia syitä. Yksi yleisimmistä liittyy tapaan, jolla naista stimuloidaan seksin aikana. 

Vuonna 2018 ilmestyneessä yhdysvaltalaistutkimuksessa vain 18 prosenttia naisista kertoi yhdynnän olevan yksinään riittävä keino saada orgasmi. Yli 36 prosenttia vastaajista sanoi tarvitsevansa klitoriksen stimulaatiota lauetakseen. Lisäksi toiset 36 prosenttia kertoi orgasmin tuntuvan paremmalta, jos klitorista stimuloidaan.

Tietyissä seksiasennoissa klitoriksen hyväily onnistuu muita helpommin. Health-sivuston teetättämän kyselyn perusteella juuri tällaiset asennot ovatkin naisten suosiossa.

Nämä asennot tavalliset naiset nimesivät kyselyssä suosikeikseen, kun tavoitteena oli saada orgasmi.

1. Lehmityttö eli nainen päällä

Tässä asennossa nainen ottaa ohjat omiin käsiinsä, mikä on sekä voimauttavaa että nautinnollista. 

Miehen päällä ratsastaessaan nainen voi itse säädellä yhdynnän vauhtia ja syvyyttä omien mieltymystensä mukaan. Teknisten seikkojen lisäksi asennon naiselle antama vallantunne voi kiihottaa.

Samaan aikaan miehen kädet ovat vapaina hyväilemään naisen vartaloa. Moni pitää siitä, että heidän vartaloaan suudellaan, kosketellaan ja ihastellaan seksin aikana. Lehmityttö-asennossa myös klitoriksen stimulointi on helppoa, mikä auttaa naista saavuttamaan orgasmin. Myös tämä kummankin osapuolen nautintoa parantava kikka kannattaa testata.

2. Suuseksi

Suuseksi on oiva tapa saada nainen laukeamaan. Yksi merkittävä syy tälle on, että hellä ja tarkemmin klitorikseen osuva hyväily tuntuu naisista hyvältä. Myös puuhien märkyys lisää nautinnollisia aistimuksia. 

– Lisäksi se (suuseksi) on rentouttavampaa kuin ympäriinsä pomppiminen, joten voin paremmin keskittyä orgasmiini, eräs Health-sivuston kyselyyn vastannut nainen paljastaa.

3. Lähetyssaarnaaja jalat nostettuina

Vaikka lähetyssaarnaaja on seksiasentona mukava, ei se ole kovin tehokas tuottamaan naiselle orgasmia. Eräs nainen kertoo orgasmimahdollisuuksiensa paranevan, kun hän miehen alla maatessaan nostaa jalkansa tämän olkapäille. Näin työnnöt tuntuvat syvemmällä.

Myös CAT-tekniikka eli kohdennettu yhdyntätekniikka auttaa tutkitusti parantamaan naisen mahdollisuuksia orgasmiin lähetyssaarnaaja-asennossa. CAT-asennossa mies nostaa itseään hieman ylemmäs ja eteenpäin niin, että hänen rintakehänsä on noin naisen olkapäiden tasolla.

4. Takaapäin

Naiset eivät turhaan rakasta käydä miehen eteen nelinkontin:

Seksi takaapäin eli niin sanottu doggy-style tarjoaa loistavan kulman G-pisteen stimulointiin – naisilla G-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä – minkä lisäksi se tarjoaa seksikumppanille mahdollisuuden hyväillä naisen klitorista. Yhdistelmä voi auttaa naista saamaan jopa useita perättäisiä orgasmeja.

Asento sopii myös anaaliseksistä pitäville. 

5. Lusikka

Lusikka-asento ei ole vain nukkumista ja sohvalla löhöilyä varten. Seksin harrastaminen sylikkäin ei vain aina saa ansaitsemaansa huomiota. 

Miehen yhtyessä naiseen takaapäin lusikka-asennossa kädet jäävät vapaiksi klitoriksen ja vartalon hyväilylle. Asennon luoma runsas ihokontakti tuo mielihyvää ja turvallisuuden tunnetta, minkä lisäksi se saa tuntemaan olon rakastetuksi.

Lusikka-asento sopii erityisesti laiskoihin hetkiin mutta myös anaaliseksiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Health.com

Lue myös:

    Uusimmat