Jo antiikin filosofi suositteli seksiä takaapäin! 10 faktaa suositusta seksiasennosta

Seksi takaapäin miellyttää niin naisia kuin miehiä, mutta tiedätkö miksi?

Men's Health -miestenlehti listasi yllättäviä tietoja suositusta doggy style -asennosta, eli seksistä takaapäin.
 

Tiesitkö jo näitä?

1. Toiseksi vaarallisin seksiasento

Seksiasento, jossa nainen on miehen päällä, niin sanottu ratsastus, on syy valtaosaan penismurtumista, mutta kovalla kakkossijalla on seksi takaapäin, niin sanottu doggy style. Brasilialaisen yliopiston tutkimuksessa kerrotaan, että vajaa kolmannes miehistä myöntää käyneensä päivystyksessä saatuaan penismurtuman doggy style -asennossa seksiä harrastettuaan. Todennäköisyydet penismurtumalle ovat kuitenkin pienet.
 

2. Ei ainut tapa harrastaa seksiä takaapäin

Seksi takaapäin on mahdollista myös muuten kuin doggy styleen turvautumalla. Esimerkiksi lehmityttö takaapäin -asennossa nainen ratsastaa miehen päällä selin tähän. Alaspäin katsovassa koirassa seksiä harrastetaan jooga-asanan mukaisesti peppu pystyssä ja selkä pitkänä vain jalkapohjat ja kämmenet alustaa vasten.
 

3. Hyvin vanha tapa harrastaa seksiä

Journal of Roman Studies -julkaisussa esitellyn artikkelin mukaan jo antiikin Roomassa vaikuttanut filosofi Lucretius suositteli doggy styleä – joskaan tuskin tällä nimellä – raskautta toivoville pareille. Takaapäin harrastetun seksin hedelmöittävistä vaikutuksista ei kuitenkaan ole tieteellistä todistusaineistoa.
 

4. Inspiroinut monia lauluntekijöitä

Doggy stylen suosiosta kielii sekin, että Genius-sivusto on laskenut seksiasentoon viittaavia kappaleita olevan yli 1600 kappaletta. Näihin lukeutuvat muun muassa rap-artisti 50 centin ”P.I.M.P”, The Bloodhound Gangin ”The Bad Touch” sekä Baha Menin ”Who Let The Dogs Out”.
 

5. Saanut nimensä eläimellisestä menosta

Koirien lisäksi doggy style -asennossa parittelevat esimerkiksi hevoset, kamelit, kirahvit ja elefantit.
 

6. Ei vain vaginaseksiin

Doggy style toimii myös asentona anaaliseksin harrastamiseen. Myös suuseksin antaminen takaapäin on mahdollista.
 

7. Mahtava tapa löytää G-piste

Doggy style -asento tarjoaa loistavan kulman G-pisteen stimulointiin. Naisilla G-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä, miehillä peräsuolen etuseinämässä.
 

8. Mahdollistaa lukuisat orgasmit

Seksi takaapäin stimuloi siis G-pistettä, mutta tarjoaa myös seksikumppanille mahdollisuuden hyväillä naisen klitorista. Kun partneri voi kosketella naisen klitorista samalla tähän yhtyen, kasvaa naisen mahdollisuus lukuisten orgasmien saamiseen. Mikäli mielit antaa naisillesi useita perättäisiä orgasmeja, kokeile myös näitä vinkkejä!
 

9. Molempien sukupuolien suosikkiasento

Nautinnollisuutensa vuoksi ei liene ihmekään, että sekä miehet että naiset nimesivät doggy style -asennon lempiseksiasennokseen Women’s Health -naistenlehden kyselyssä.
 

10. Täydellinen syvään penetraatioon

Seksi takaapäin tarjoaa mahdollisuuden syvällä tuntuvaan yhdyntään. Asento voikin olla naiselle kivulias, jos miehellä on kookas penis tai naisella itsellään kallistunut kohtu.

Lue myös:

    Uusimmat