Seksikolumni: Anaaliseksillä äärettömän voimakas orgasmi – näin se onnistuu

Seksikolumni: anaaliseksin aloittaminen 0:29

Anaaliseksissä kannattaa huomioida muutama tärkeä asia. Lopputulos voi silloin olla erittäin nautinnollinen.

Moni ystäväni on kysellyt, miten anaaliseksiä kannattaisi lähteä kokeilemaan. Monella on jo innostusta aiheeseen, ja makuuhuoneeseen kaivataan jotain uutta ja erikoista. Pelätty sisään työntö on yksi epämiellyttävimmistä asioista monelle, ja pelkkä ajatuskin siitä saa koko kehon kavahtamaan kuvotuksesta.  

Anaalissahan on kaikilla meillä g-piste, ihan samoin kuin vaginassakin. Anaalin kautta saatu orgasmi on äärettömän voimakas ja usein hyvin erituntuinen kuin perinteinen vaginaorgasmi tai klitoriksen kautta saatu.  

Nainen voi tutustuttaa itsensä masturboidessaan anaalin käyttöön seksin harrastuksessa. Oma sormi tai dildo ovat hyviä siihen, kunhan ovat tarpeeksi liukkaita. Vastenmielinen tunne tulee, jos sinne koittaa väkisin jotain työntää, sillä se aukko ei ole siihen tarkoitukseen niin suunniteltu pääsääntöisesti.  

Masturboidessa on hyvä hieroa klitorista ja samalla tunnustella peräaukon tuntoherkkää ympäristöä. Miehen antaessa suuseksiä voi hän myös tutustuttaa sormea partnerinsa peräaukon reunoille, muttei tunkemalla voimalla sisään. Seksin aikanakin voi mies työnnellä sormeaan kevyesti naisen peppureikään, kunhan ei liian syvälle. Sulkijalihasten ja koko ihmisen on oltava hyvin rennot, kun anaaliin aletaan jotain survomaan.  

On hyvä tutustuttaa oma kroppa ensin itse, ja vasta sitten ottaa partnerin kalu työvälineeksi. Ensin normaalilla seksiaktilla saadaan keho vapautumaan ja paikat kosteaksi. Penis kannattaa hieroa öljyssä tai liukkarissa, jos meinataan siirtyä b-rapun puolelle. Naisen on hyvä itse ohjata penis käsin pikkuhiljaa sisään ja samalla hieroa klitorista, jottei pelkästään keskity vieraaseen tunteeseen peppuseksissä. Ujuttelu edestakaisin, asteittain hieman syvemmälle, on hyvä konsti.

Kun on saatu hivutettua penis sisään pienin työnnöin ja koko ajan klitorista hyväillen, on helppoa ottaa kädet pois pelistä ja alkaa hiljalleen rauhallisesti työntämään edestakaisin penistä, koko ajan naisen ollessa itse päätäntävallassa miten kovaa, miten syvälle ja milloin riittää koko touhu. Harjoitellessa on hyvä edetä pienin askelin, jos alkaa arastaa, niin peli on pysäytettävä. Pestävä vehkeet ja palattava vasta sitten vaginan puolelle yhdynnän lopettamiseksi. Älä koskaan mene b-rapusta vaginaan pesemättä penistä ensin!  Tulehdusriskit ja eri bakteerikannat voivat luoda viheliäisiä tulehdustiloja.  

Naiselle on siis annettava koko valta harjoitteluvaiheessa. Kun nainen tietää, ettei ole mitään pelättävää ja eteneminen on hänen tahdissaan yhteisymmärryksessä, on homma kivan kiehtovaa molemmille osapuolille. Kun harjoittelua on jatkunut niin pitkälle, että alkaa sujumaan kuin rasvattu, alkaa anaali itsessään muodostaa liukastusainetta ja peppuun pystyy jyystämään ihan urakalla.  

Anaaliseksi on kivaa ja hieman tuhmempaa kuin perinteinen seksi. Se on molempien osapuolten mieleen, kunhan molemmat sitä haluavat yhtä paljon. Harjoittelu tekee mestarin, eikä kukaan ole seppä syntyessään. Älä siis jännitä. Harjoittele rauhassa, tutustuta kehosi siihen tunteeseen, että joku asia työntyykin sisään eikä päinvastoin. Keskustele ja sovi partnerisi kanssa ja koe uskomattoman erilainen, tajunnan räjäyttävä orgasmi. 

Lue myös:

    Uusimmat