Jääkiekkosankari Mikko Koivu: Tätä jään kaipaamaan Suomessa

Vaalea ja komea turkulainen jääkiekkoilija Mikko Koivu nähdään jäähallien lisäksi tulevaisuudessa myös Lumenen kosmetiikkakasvona. Päätös oli Suomea ja suomalaisuutta arvostavalle Koivulle helppo.

Kosmetiikkavalmistaja Lumene paljasti jymy-yllätyksen tiedotustilaisuudessa perjantaina. Suomalainen jääkiekkomenestyjä, turkulainen Mikko Koivu, 28, nähdään yrityksen uuden miestentuotesarjan kasvona.

– Tämä on itselleni ensimmäinen suurempi yhteistyö. Lumene vastaa brändinä suomalaisuutta ja on luotettava. Suomalaisuus on minulla lähelle sydäntä ja sen takia lähdinkin tekemään yhteistyötä. Tämä on positiivinen asia myös suomalaisten keskuudessa, perussuomalaisella ulkonäöllä siunattu Koivu kertoo.

Hyväntekeväisyystyössä aktiivisena tunnettu Koivu lahjoittaa yhteistyöstä saamansa palkkion lasten ja nuorten hyväksi lähitulevaisuudessa päätettävään kohteeseen.

Jääkiekon tuoreen maailmanmestaruusjoukkuun kapteeni ja NHL-seura Minnesota Wildin kapteeni näkyy tuotesarjan kasvona Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä.

Kesä, sauna ja saaristo

Nyt viimeisiä lomahetkiään Suomessa viettävä Mikko Koivu kertoo viikonlopun ohjelmaan kuuluneen muun muassa Karita Mattilan konsertin Turussa äidin seurassa.

– Kesä on vietetty Suomessa ja hyvissä merkeissä armeijan leivissä. Pikku hiljaa on taas siirrytty jääharjoitteluun, mies kertoo hymyillen.

– Lähdön hetki on aina vähän haikea. Ystävät ja perhe jää aina Suomeen, vaikka veli (Saku Koivu) lähteekin perheensä kanssa myös Amerikkaan. Ystäviä ja läheisiä kaipaan eniten. Ja varsinkin joulun aikoihin tulee mietittyä, että mitä Suomessa tapahtuu. Ystävien lisäksi kaipaan varmaan jokaisen suomalaisen tavoin kesää, saunaa ja saaristoa.

Minnesotassa Yhdysvalloissa suurimman osan vuodesta viettävä Koivu kertoo lähdön hetken olevan lähellä. Kone Yhdysvaltoihin lähtee 7. syyskuuta ja Minnesotaan miehen matka käy New Yorkin kautta. 16. syyskuuta Koivu pääsee tositoimiin, kun harjoitusleirit alkavat.


MTV3/Helmi

Kuvat: Lumene, Helmi, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja