Jääkiekkoilijan väite: U2-laulaja Bono liftasi minulta kyydin!

Kanadalainen jääkiekkoilija väittää antaneensa kyydin liftaavalle U2-laulajalle, Bonolle. Bono jopa kiitti miestä kyydistä U2:n keikan aikana!

Vancouverilainen jääkiekkoilija Gilbert Brule väittää ottaneensa kyytiin erikoisen liftarin: mies kertoo antaneensa kyydin U2-yhtyeen laulajalle, Bonolle, kertoo edmontonjournal.com.

Brule oli ajamassa koiransa ja tyttöystävänsä Kelsey Nicholsin kanssa puistoon, kun he havaitsivat kaksi liftaria tien sivussa. Brule oli varma, että toinen liftareista oli Bono. Nichols ei kuitenkaan uskonut miestä ja jatkoi ajamista.

Lopulta Brule sai tyttöystävänsä vakuuttuneeksi Bonon olemassaolosta, ja kaksikko kääntyi takaisin. Liftarit olivat edelleen samassa paikassa, ja kun kaksikko huusi Bonoa, tämä vilkutti ja käveli autolle yhdessä assistenttinsa kanssa.

– Olemme menossa ulkoiluttamaan koiraamme, ja Bono päätyy autoomme, Brule kuvailee omituista tilannetta.

"Olen päättänyt, että haluan olla Gilbert Brule"

Matkalla U2-nokkamies muun muassa jutteli Brulen kanssa tämän urasta jääkiekkoilijana Edmonton Oilers-joukkueessa. Bono myös pyysi Brulea tyttöystävänsä kanssa katsomaan U2:n keikkaa Edmontoniin, ja antoi heille backstage-passit.

Nicholsin passiin hän kirjoitti "kiitos kyydistä", ja Brulen passiin "sankarini Gilbert".

Bono myös kiitti kaksikkoa kyydistä kyseisen keikan aikana, kertoo edmontonjournal.com.

– Pidän jääkiekosta, koska ihmiset, jotka pelaavat sitä, ovat sellaisia tyyppejä jotka ottavat liftareita kyytiin. Olen niin kiitollinen. Olen päättänyt, että haluan olla Gilbert Brule, mies sanaili.


MTV3/Helmi

Lähde: Edmontonjournal.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat