Jääkahveja 27.06.2001

toim. Sari-Leena Heilanen

Huomenta Suomen kesäkeittiössä valmistaa viileitä kahvi- ja tee juomia barista Karoliina Virpiaro.

Jääkahvi

: Suodatinkahvia, appelsiinisiirappia ja jääpaloja. Tarjoillaan lyhyestä lasista.

Jäätee

: Pressomentetelmällä valmistettua teetä jäähdytettynä, jääpaloja ja persikkasiirappia. Tarjoillaan korkeasta lasista.

Ice latte

: Kaksi annosta espressoa kaadetaan korkeaan lasiin jääpalojen päälle, lisätään maito ja pillit.

Robert's Frappe

: Maitoa ja kaksi annosta esperessoa laitetaan blenderiin jääpalojen kanssa. Sekoitetaan kuohkeaksi ja tarjoilaa lyhyestä lasista.

Iced mocca

: Kaksi annosta espressoa kaadetaan korkeaan lasiin suklaakastikeen kera. Sekoitetaan ja lisätään jäitä ja maitoa.

Näiden kahvi- ja teejuomien kanssa kesäisenä hellepäivänä sopivat tarjottaviksi herkulliset suklaaleivokset, jotka on koristeltu makeilla mansikoilla ja kermavaahdolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja