toim. Sari-Leena Heilanen
Huomenta Suomen kesäkeittiössä valmistaa viileitä kahvi- ja tee juomia barista Karoliina Virpiaro.
Jääkahvi
: Suodatinkahvia, appelsiinisiirappia ja jääpaloja. Tarjoillaan lyhyestä lasista.
Jäätee
: Pressomentetelmällä valmistettua teetä jäähdytettynä, jääpaloja ja persikkasiirappia. Tarjoillaan korkeasta lasista.
Ice latte
: Kaksi annosta espressoa kaadetaan korkeaan lasiin jääpalojen päälle, lisätään maito ja pillit.
Robert's Frappe
: Maitoa ja kaksi annosta esperessoa laitetaan blenderiin jääpalojen kanssa. Sekoitetaan kuohkeaksi ja tarjoilaa lyhyestä lasista.
Iced mocca
: Kaksi annosta espressoa kaadetaan korkeaan lasiin suklaakastikeen kera. Sekoitetaan ja lisätään jäitä ja maitoa.
Näiden kahvi- ja teejuomien kanssa kesäisenä hellepäivänä sopivat tarjottaviksi herkulliset suklaaleivokset, jotka on koristeltu makeilla mansikoilla ja kermavaahdolla.