Jaajo Linnonmaan synttärikakku oli täysin poikkeuksellinen – ensinäkemältä näyttää ihan joltain muulta kuin kakulta

Jaajo Linnonmaa täräytti vauvauutisen suorassa lähetyksessä – kuuntele yhteistä vauvaa odottavien Anni Hautalan ja hovimuusikko Ilkan reaktio 2:10
Jaajo Linnonmaa täräytti vauvauutisen suorassa lähetyksessä.

Jaajo Linnonmaa kertoo sosiaalisessa mediassa, että ei hän tunne 42-vuotiaanakaan itseään kovin vanhaksi. 

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa täytti eilen maanantaina (25.5.) 42 vuotta. Mies juhli syntymäpäiviään hyvin omintakeisella tyylillä, nimittäin perinteisen kermakakun sijaan hänellä synttärikakku, joka näytti ensinäkemältä tapaslautaselta lihakimpaleineen ja juustoinen.

Linnonmaa julkaisi syntymäpäivän vietostaan kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa onnellisen näköinen juhlasankari kaataa lasiinsa viiniä, edessään herkulliset tarjoilut. Herkkukakun päällä on kaksi kylttiä, jossa lukee onnea herra napostelija

– Täytin tänään 42 ja sain lahjaksi elämäni hienoimman ja henkilökohtaisimman kakun ikinä. Kiitos kaikille onnitteluista ja lohdutukseksi sanoisin, että ei sitä 42-vuotiaanakaan tunne oloaan kovin vanhaksi, Linnonmaa kirjoittaa.

Linnonmaa on saanut yli kolmesataa onnitteluviestiä.

– Onnee Jari Oy, Linnonmaa kollega ja ystävä Anni Hautala toteaa. 

– Paljon onnea, Jari, Mikko Leppilampi kirjoittaa lisäten sydänhymiöitä.

Radio Suomipopin Aamulypsyssä kuultiin jälleen yllättäviä vauvauutisia viime viikolla, kun juontaja Linnonmaa kertoi, että perheeseen on syntynyt tällä viikolla neljäs lapsi.

Vauvauutiset ovat tulleet Radio Suomipopin kuulijoille viime aikoina tutuksi.

Aamulypsyn Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki kertoivat vastikään odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan, ja myös viikonlopun juontaja Elina Kottonen on raskaana ja odottaa toista lastaan.

Aamulypsylle tutuksi tulleeseen tapaan kertoi Linnonmaakin vauvauutisesta kesken suoran lähetyksen perjantaiaamuna.

– Koronakiireiden keskellä olen unohtanut kokonaan kertoa, että siellähän on kotona haudottu vauvaa numero neljä, joka nyt sitten tässä menneellä viikolla putkahti ulos, Linnonmaa kertoo.


Lue myös:

    Uusimmat