Jaajo Linnonmaan ja hänen puolisonsa nuorin lapsi saa pian nimen – faneilta hulvattomia ehdotuksia

Jaajo Linnonmaa hämmästeli Renny Harlinin erikoisia toimintatapoja Luokkakokous 3-elokuvan kuvauksissa:"Taitelija on taitelija" 4:22
Jaajo Linnonmaa Luokkakokous 3 -elokuvan tiimoilta haastattelussa.

Jaajo Linnonmaa sai mitä erikoisempia nimiehdotuksia sosiaalisessa mediassa. 

Mediapersoona Jaajo Linnonmaasta tuli neljännen kerran isä toukokuun lopussa. Radio Suomipopin aamushow`ta isännöivä mies kertoo Instagram-päivityksessään, että kuopukselle pitäisi keksiä nyt nimi. 

Linnonmaa julkaisi itsestään Instagram-tilillään kuvan, jossa ui sorsien ympäröimänä. Mies kertoo, että on aina tykännyt uida sorsien kanssa. Myös sorsat tulevat toimeen hänen kanssaan hyvin. 

– En tiedä olenko mä ollut entisessä elämässä sorsa. Ollut huikee hektinen kesä, joten tää viikko oman ja sorsaperheen kanssa on kyllä parasta. Huomenna ekat muksut esikouluun ja lauantaina nuorimalle pitäisi keksiä nimi (oikeasti ei olla vielä keksitty). Maanantaina sitten radioon ja työelämään täysillä kiinni, Linnonmaa summaa. 

Linnonmaan kuvapäivityksen kommenttikenttä on kerännyt hetkessä erilaisia nimiehdotuksia. 

– Nimeksi Big Slick Linnonmaa. Tai Teemujari Linnonmaa. Molemmat hyviä, Aleksi Valavuori kirjoittaa. 

– Nimiehdotus: Kunto. Kun tulet aamuhämärissä pienissä sivuissa kotiin, niin naapurin naiset huokailee: Kunnon isä tulee kotiin, seuraaja vitsailee. 

– Kalevi...kommenteissa ehdotetaan. 

– Ukko Mies Linnonmaa. 

Osa seuraajista ehdottaa Rennyä viitateen elokuva-ohjaaja Renny Harliniin, joka ohjasi tänä kesänä Luokkakokous 3 -elokuvan, jota Linnonmaa tähdittää. Moni on ehdottanut myös Steve-nimeä. 

Linnonmaa kertoi vauvauutisesta toukokuussa kesken suoran lähetyksen.

– Koronakiireiden keskellä olen unohtanut kokonaan kertoa, että siellähän on kotona haudottu vauvaa numero neljä, joka nyt sitten tässä menneellä viikolla putkahti ulos, Linnonmaa kertoi. 

Studiossa samaan aikaan olleet Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki ottivat uutiset vastaan iloisin mielin.

– Jee, uusi Linnonmaa! Anni Hautala kommentoi suorassa lähetyksessä.


Lue myös:

    Uusimmat