Itsekäs, luova vai seurallinen? Neljä yksinkertaista tehtävää paljastavat sinusta yllättävän paljon

Tämä testi lupaa selvittää luonteenpiirtesi muutaman helpon tehtävän avulla. Miten käy sinun kohdallasi? 

Psykologit uskovat, että henkilön luonteen pystyy määrittelemään hyvin yksinkertaisten kysymysten avulla. Testi koostuu ainoastaan neljästä tehtävästä, jotka perustuvat ihmisen intuitiiviseen toimintaan.

Kirjoita saamasi vastaukset ylös, jonka jälkeen voit lukea tulkinnan omasta luonteestasi jutun lopusta. 

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

Risti kätesi

Jos oikea peukalosi on päällimmäisenä, merkitse paperiin numero 2. Jos puolestaan vasen peukalosi on päällimmäisenä, merkitse numero 1.

Sulje toinen silmäsi

Jos suljit oikean silmän, kirjoita ylös numero 1. Jos taas suljit vasemman silmän, merkitse luku 2.

Laita kädet ristiin rinnallesi

Tarkista kumpi kätesi on päällimmäisenä, Jos vasen kätesi on päällimmäisenä, kirjoita ylös numero 1. Jos oikea kätesi makaa vasemman päällä, kirjoita numero 2.

Taputa käsiäsi

Jos vasen kämmenesi on päällimmäisenä, kirjoita ylös luku 1. Jos oikea kätesi on päällimmäisenä, kirjoita ylös luku 2. 

Vertaa omia lukujasi seuraaviin:

2222: Olet oikeakätinen, ja luonteeltasi vakaa sekä konservatiivinen. Välttelet myös argumentteja ja konflikteja parhaasi mukaan.

2221: Epävarmuus on hallitsevin luonteenpiirteesi.

2212: Olet hyvin avoin henkilö. Kommunikoit sujuvasti kaikkien kanssa.

2111: Olet henkilö, joka tekee kaiken itse kysymättä apua tai tukea keneltäkään.

2211: Tämä on melko harvinainen yhdistelmä. Sinulla on neutraali persoonallisuus ja tulet toimeen monien ihmisten kanssa. Olet samalla seurallinen että lempeä.

2122: Sinulla on analyyttiset aivot, mutta olet myös hyvin lempeä. Olet varovainen kaikkien tekojesi kanssa, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti suhteisiisi.

2121: Tämä on harvinaisin yhdistelmä. Olet haavoittuvainen ja altis muiden ihmisten vaikutuksille.

1112: Olet tunteellinen, päättäväinen ja täynnä energiaa.

1222: Olet melko persoonallinen tyyppi. Olet tunteellinen, mutta sinulta puuttuu sitkeyttä kohdata haasteita. Muiden mielipiteillä on sinuun suuri vaikutus, mutta olet seurallinen ja ihmiset rakastavat sinua.

1221: Olet tunteellinen ja sinulta löytyy peräänantamattomuutta. Sinulla on pehmeä luonne, mikä voi ilmetä joskus naiiviutena.

1122: Olet ystävällinen henkilö, mutta samalla hieman naiivi. Analysoit aina tekosi ja luulet, että sinussa on jotain vikaa. Sinulla on paljon kiinnostuksen kohteita, mutta sinulla ei riitä kärsivällisyyttä niiden toteuttamiseen.

1121: Olet hyvin luottavainen ja neutraali henkilö. Olet todennäköisesti myös hyvin luova.

1111: Olet vasenkätinen. Et ole lainkaan konservatiivinen, vaan luovuus merkitsee sinulle paljon ja vie merkittävän osan elämästäsi. Sinulla on uusia näkemyksiä useimpiin asioihin. Voimakkaat tunteet ja egoismi kuvaavat hyvin persoonallisuuttasi.

1212: Olet voimakastahtoinen henkilö, jota jotkut kuvailevat jopa itsepäiseksi. Sinulla on tavoitteita ja pyrit saavuttamaan ne hinnalla millä hyvänsä.

1211: Olet hieman varautunut ja altis itsetutkiskelulle, ja juuri siksi sinulla on tiettyjä ongelmia ystäviesi kanssa. Mutta kun haluat jotain, mikään ei voi pysäyttää sinua.

2112: Olet rento henkilö, joka tapaa helposti uusia ihmisiä. Harrastuksesi muuttuvat usein sen mukaan, kun vanhenet ja kehityt.

Lähde: Brightsideme

Lue myös:

    Uusimmat