Italialaismedia: EM-kisojen sensaatiopelaaja kiidätetään Suomeen hoidettavaksi – operaation hoitaa tuttu huippukirurgi

EM-kisojen parhaimpien laitapakkien joukkoon noussut Leonardo Spinazzola saapuu Suomeen hoidettavaksi jo sunnuntaina, uutisoi Sky Sport Italia. Kanavaa siteeraa muun muassa englanninkielinen sivusto Football Italia.

Spinazzola oli jälleen yksi Italian parhaista pelaajista perjantaina puolivälierässä Belgiaa vastaan, mutta kivuliaalta näyttänyt loukkaantuminen päätti hänen ottelunsa kesken.

Ennen sitä Spinazzola ehti muun muassa pelastaa varmalta näyttäneen maalin, kun hän torjui reidellään Romelu Lukakun yrityksen muuten tyhjänä ammottaneen maalin edessä.

Vasen laitapelaaja ei pysty pelaamaan enää näissä EM-kisoissa, sillä hänen vasemman jalkansa akillesjänteeseen tuli repeämä Belgiaa vastaan.

Repeytymän suuruudesta ei ole saatu tarkkaa tietoa, mutta Sky Sport Italian mukaan se vaatii todennäköisesti leikkauksen, ja niinpä Spinazzola on saapumassa Turkuun jo sunnuntaina. EM-sensaation jalan kuntoon parsii lukuisia vastaavanlaisia leikkauksia suorittanut arvostettu ortopedi-kirurgi Sakari Orava.

28-vuotias Spinazzola on Italian suurseuran AS Roman pelaaja, mutta herätti ennen loukkaantumistaan kiinnostusta muuallakin. Muun muassa Real Madridin, Chelsean ja Tottenhamin tuntosarvet herkistyivät tuulennopean laitapuolustajan EM-kisaotteista.

Lue myös:

    Uusimmat