Italialaiset lihapullat
- 400 g nauta-sikajauhelihaa
- suolaa
- pippuria
- 50 g kapriksia
- 2-3 rkl chiliketchupia
- 1 salottisipuli
- 50 g pecorino-juustoa
- basilikaa
- lehtipersiljaa
- ruohosipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- chiliä
- cayennenpippuria
- paprikajauhetta
- 2 tomaattia
Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili. Kylmäkalttaa tomaatit ja pilko. Raasta pecorino-juusto. Sekoita ainekset. Muotoile palleroiksi. Paista pannulla ja loppukypsennä tomaattikastikeessa.
Tomaattikastike Pimiento
- 4 kypsää tomaattia
- 2 valkosipulin kynttä
- oliiviöljyä
- 1-2 rkl tomaattipyreetä
- 2 salottisipulia