It-girl pukeutuu myös arkisesti!

Gossip girl -sarjasta julkisuuteen pongahtanut Blake Lively saa kuvauksissa pukeutua maailman kuuluisimpien designereiden asuihin. Huippukalliita vaatteita työkseen pitävä it-girl pukeutuu vapaa-ajallaan arkisemmin kuin hänet on televisioruudussa totuttu näkemään.

Keskihintaisia ja huippukalliita luomuksia sulassa sovussa esittelevä Gossip Girl -sarja on saanut muotifriikit pauloihinsa. Ruudussa vilahtavat asut myydään usein saman tien loppuun.

Myös Blake Lively on valitellut, että sarja vie hänet vararikkoon. Jos näyttelijät haluavat pitää sarjassa vilahtavat vaatteet, heidänkin täytyy maksaa niistä.

Televisioruudun ulkopuolella Blake Lively näyttää paljon arkisemmalta kuin televisioruudussa, jossa Serenaa näyttelevän naisen tyyliä kuvaillaan urban-chiciksi. Harmaat ja mustansävyiset vaatteet jättävät vaalean neidon jotenkin hailukaksi. Tästä on glamour kaukana!

Punaisella matolla Blake Lively osaa sen sijaan loistaa. Asusteet tuovat aivan uudenlaista hohtoa näyttelijän lookiin. Koira ei ole asuste, vaan Blaken ikioma lemmikki, joka kulkee näyttelijän mukana kuvauksissa joka päivä.

Blaken juhla-asuissa on suloista tyttömäisyyttä. Samaa ei voi aina sanoa Gossip girl -sarjasta, jossa huippuluomuksiin pukeutuvat teinitytöt näyttävät asuissaan välillä samanikäisiltä kuin vanhempansa. Tyylittömyydestä näyttelijöitä ei voi silti syyttää. Blake sovitti kuvausten harjoitusten aikana ylleen yli 500 erilaista asuyhdistelmää, joista vain murto-osa valittiin sarjaan ja lehdistökuviin.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat