Mainos

Ismo Leikola joutui hämmentävään tilanteeseen Yhdysvalloissa: "Piti koirallekin tehdä oma vuokrasopimus"

Ismo Leikola kertoo kuulumisiaan tuoreessa Facebook-päivityksessä.

Yhdysvalloissa uraa luova koomikko Ismo Leikola esiintyy marraskuussa Suomessa. Hän kertoo vuoden ainoasta kotimaan esiintymisestään Facebook-päivityksessä.

– Tänä vuonna siis vaan yksi reissu Suomeen. Kesällä ei ehdi, kun keikkaa pukkaa ympäri Amerikkaa, Kanadaa ja ekaa kertaa myös Meksikoon meno.

Leikola paljastaa myös pääseensä mukaan uuteen yhdysvaltalaiseen Bring the Funny -tv-ohjelmaan, jossa stand up -koomikot ja sketsiryhmät kilpailevat keskenään. 

Neljä vuotta Yhdysvalloissa asunut Leikola kertoo päässeensä vuosien aikana syvemmälle sekä komediaan että maan kulttuuriin.

– Olen kehittynyt ja muuttunut koomikkona parempaan suuntaan niin, etten enää ole niin varovainen kun alussa ja uskallan puskea enemmän ja enemmän rajoja. Välillä tuntuu jopa siltä, että kaikki tähän asti on ollut harjoittelua ja varsinaiseen asiaan pääsemistä. Koomikolle ikääntyminen on usein vaan hyvä asia. Monella legendalla se oma ääni on löytynyt vasta vanhemmalla iällä. Onneksi en alkanut aikoinaan huippumalliksi tai pornotähdeksi, Leikola pohtii.

Vaikka Yhdysvalloissa asuminen on Leikolan mukaan tullut helpommaksi, paikallinen byrokratia hämmästyttää häntä yhä. Hänen mukaansa esimerkiksi tilisiirron tekeminen ja asunnon vuokraaminen vaativat valtavasti paperityötä.

– Yhdessä kämpässä piti koirallekin tehdä oma, erillinen vuokrasopimus omalla vuokratakuulla, hän ihmettelee.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja