Isän koskettava ele – puolusti pientä poikaansa nettikiusaajia vastaan

Kiusaajat katoavat tuskin koskaan maailmasta, mutta aina löytyy heitäkin, jotka ovat valmiita taistelemaan kiusattujen puolesta. 9-vuotiaan Liamin isä Will Hutt on yksi heistä.

Kun Liam Hutt, 9, halusi halloweenina pukeutua 101 dalmatialaista -elokuvan Cruella de Vil -hahmoksi, oli lopputulos hurjan karmean upea. Liam ei saanut upeasta asustaan kuitenkaan pelkästään ihailevia kommentteja, vaan somekiusaajat hyökkäsivät pientä poikaa vastaan ja tyrmäsivät yleensä tytöille tarkoitetun asun täysin sopimattomaksi pojan päälle puettavaksi. Will Hutt ei jäänyt hiljaiseksi, vaan vastasi huutelijoille ytimekkäästi tukevansa aina lapsensa luovuutta anteeksipyytelemättä.

– On tyypillistä, että koska Liamilla on kaksi isää, ihmiset kuvittelevat, että ohjaamme poikaamme jotenkin tähän suuntaan. Mutta siitä ei ole kyse, Hutt totesi Gaily Grindille. 

– Onneksi Liamilla on koulussa hyviä kavereita, jotka eivät kiusaa häntä. Will Huttin mielestä lasten mielipiteitä tulee kuunnella ja heidän pitää antaa olla omia itsejään etenkin, jos lapsen mielipiteistä tai toiveista ei ole muille mitään haittaa.

– Perinteisissä halloween-asuissa on verta ja tappajia, sekö sitten on enemmän hyväksyttävää? Minä sanon, että elä ja anna toisten elää. Hän on 9-vuotias. Monien muidenkin lasten tulisi antaa toteuttaa itseään ilman pelkoa.

Lähde: Mashable


Lue myös:

    Uusimmat