Isän hääpuhe vävypojalleen saa kyyneliin: ”Rukoilin, että hänestä tulisi onnellinen”

Voisi kuvitella, että morsiamen isän puhe hääpäivänä sisältäisi jopa noloja paljastuksia morsiamen lapsuudesta, mutta tämä isä lausui kenties koskettavimman puheen koskaan.

Koko hääväki pyyhki kyyneliään niin liikutuksesta kuin naurustakin, kun morsiamen isä aloitti puheensa luovuttaessaan tyttärensä alttarilla tulevalle vävypojalleen.

Latinos Postin Facebookissa jakama video on kerännyt yli 700 000 tykkäystä. Lue puheen käännös kokonaisuudessaan alta tai katso videoupotus.

"Philip, haluan kertoa sinulle tarinan. Kuten kaikki hyvät tarinat, myös tämä alkaa näin: olipa kerran isä. Tässä tapauksessa voit varmasti päätellä, kenen isästä puhutaan. Tällä isällä oli ihana pieni poika. Hän oli hyvin onnellinen. Sitten eräänä päivänä isä kuuli, että vaimo odotti toista lasta.

Joten minä rukoilin, että saisimme tytön. Ja me saimme.

Olin ensimmäinen, joka sai pitää häntä sylissään. Katsoin häntä ja rukoilin, että hänestä tulisi kuten äitinsä. Ja hänestä tuli. Hän oli rakastava, antelias ja niin hyvä ja kiltti.


Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Sitten tajusin, että minä jäin ulkopuolelle. Joten rukoilin, että hänestä tulisi enemmän minun kaltaiseni. Ja hänestä tuli.

Hän osasi ajaa traktoria ja kuorma-autoa. Hän osasi myös lastata heinää ja jauhaa tupakkaa. Tajuatko nyt, mitä olet saamassa?

Samalla hänellä oli myös mielipiteitä. Hän oli tunteellinen ja kovapäinen.

Joten sanoin, että riittää jo! Rukoilin, että Jumala tekisi hänestä enemmän hänen kaltaisensa. Ja hän teki juuri niin.

Hänestä tuli auttavainen. Hän rakasti ihmisiä.

Hänestä tuli sairaanhoitaja. Hän pystyi herättämään ihmiset henkiin kuoleman kielistä. Hän on pitänyt kädestä kiinni heitä, jotka ottivat viimeisiä henkäyksiään.

Hän sai sydämen, joka johdatti häntä. Ja hän matkusti ympäri maailmaa. Hän työnsi kanootteja tulvivien jokien yli ja makasi lattialla kuunnellen ulkona satelevia luoteja, jotta voisi kertoa ihmisille Jeesuksesta.

Mutta jotakin puuttui. Joten rukoilin, että hänestä tulisi onnellinen.

Ja silloin hän tapasi sinut.

Näetkö tuon katseen hänen kasvoillaan? En ollut koskaan nähnyt sitä ennen kuin hän tapasi sinut. Ja siitä olen kiitollinen.

Tänään annan sinulle parhaan asian, joka minulla on annettavanani. Mutta ennen sitä haluan sinun ymmärtävän, kuinka kovasti minä ja Jumala olemme tehneet töitä saattaaksemme hänet tähän tilanteeseen.

Joten kun ojennan hänet sinulle, en usko sinun pahastuvan tästä vinkistä: minä ja Jumala teimme paljon töitä... älä siis pilaa tätä."


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja