Isälle iski ripuli matkalla hautajaisiin – 4-vuotiaalta tyttäreltä hulvaton reaktio: "Yrität niin kovasti"

Pikkutyttö tsemppasi yllättävän ripulikohtauksen saanutta isäänsä mahtavalla tavalla. Yhdysvaltalaisen kolmen lapsen isän hulvattomasta blogipostauksesta kertoo muun muassa The Sun -verkkolehti.

Videolla vuoden isät kertovat, millainen on hyvä isä.

Yhdysvaltalaiselle Clint Edwardsille kävi köpelösti: 12 tunnin matkalla hautajaisiin kolmen lapsen isä huomasi kaupasta evästä tyttärensä kanssa hakiessaan mahansa möyrivän pahasti. Vessaan oli päästävä, mutta mihin laittaa mukana oleva tyttö?

Kolmen lapsen isä kirjoittaa No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog -bloginsaFacebook-sivuilla, että päätti kiireessään ottaa 4-vuotiaan Aspen-tyttärensä mukaan tuskaiselle istunnolleen.

Tytär kannusti kiemurtelevaa isäänsä


Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

Aspen tuijotti isänsä vääntelyä pöntöllä, mutta ei jäänyt aikuisen miehen ripulin edessä sanattomaksi.

– Hyvää työtä, isä! Hyvää työtä! Teit kaksi kakkaa! Nyt kolme! Minä olen neljä! kannusti tytär isäänsä taputtaen.

– Yök, isä. Se haisee.

Pottakoulutus kiertoon

Clint kirjoittaa, ettei tiedä, mistä ripuli johtui, mutta ymmärtävänsä sen sijaan tyttärensä olevan kakkaamisen personal trainer.

– En ole ikinä kokenut samanlaista kannustamista koko elämäni aikana. Hän kommentoi kokoa, hajua ja ääntä. ’Wow’, hän sanoi. Hän kommentoi työetiikkaani: ’Yrität niin kovasti’, Clint kirjoittaa.

Clint uskoo, että Aspen-tytär on oppinut kakkakannustamisen omasta pottaharjoittelustaan. Lisäksi tytär on itse kokenut muutamia pottakommelluksia.

– Kun kannustan häntä potalla kotonamme, kaikki tuntuu normaalilta ja hyväksyttävä. Roolien vaihtuessa asiat muuttuvat kiusallisiksi. Erityisesti julkisessa vesassa, jossa viereisessä loosissa istuva mies yrittää pidätellä naurunkyyneliään, Clint kirjoittaa.

– Naurua, joka vapautui, kun tyttäreni kutsui minua kakkaavaksi ja piereväksi robotiksi.

Tytär ei malttanut olla jakamatta tarinaa

Ripulikohtauksen mentyä ohi Clint palasi Aspen-tyttärensä kanssa kaupan pihalla autossa odottavan perheensä luo. Kiusaantunut isä ei olisi halunnut jakaa tarinaansa vaimolleen, mutta Aspen ei tästä välittänyt.

– Aspen oli tarpeeksi kiltti toistaakseen tarinani äidillensä, koko ajan taputtaen, Clint kirjoittaa.

Entä mikä oli äidin reaktio miehensä hulvattomaan vessareissuun? Hän sanoi Clintin mukaan Aspen-tytärtä mukaillen: ”Hyvää työtä, isä.”

Lähde: Facebook, The Sun 

***

8:16

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja