Mainos

IS: Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen hakattiin ja ryöstettiin: ”Tappelin aika rajusti vastaan”

Jukka Haapalaisen kimppuun hyökättiin hänen kotitalonsa aulassa Lontoossa, uutisoi Ilta-Sanomat.

 • Ylhäällä olevalla videolla Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö kertovat arjestaan.

Latinoparitanssin maailmanmestari ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman päätuomari Jukka Haapalainen, 52, hakattiin ja ryöstettiin väkivaltaisesti Lontoossa. Haapalainen oli käynyt vaihtamassa rahaa ja ryöstö tapahtui kotimatkalla.

– Onhan se kaamea tilanne, kun neljä miestä hyökkää kimppuun. He ilmeisesti huomasivat, että vaihdoin mittavan summan rahaa, joten he lähtivät seuraamaan minua, Haapalainen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Haapalainen pääsi kotitalonsa aulaan ja ryöstäjät livahtivat sisään, ennen kuin ovi ehti sulkeutua. Haapalainen taisteli vastaan niin kovaa, että puoliso Sirpa Suutari-Jääskön mukaan miehen huudot kuuluivat toisen kerroksen asuntoon asti.

– Tappelin aika rajusti vastaan enkä pohjalaisena miehenä antanut ihan helpolla periksi. Kenties he pahoinpitelivät minua niin pahasti siksi, koska yllättyivät vastarinnasta ja aiheuttamastani metelistä, Haapalainen kuvailee Ilta-Sanomille.

Haapalainen sai kovia iskuja päähän ja kylkiinsä, ja häneltä valui verta päähän tulleesta haavasta ja repeytyneestä korvalehdestä.

– Kyljessä on vaurioita, mutta vältän lääkkeiden ottamista, joten pyrin sinnittelemään ilman kipulääkkeitä. Tanssijana tunnen kehoni hyvin ja uskon kipujen loppuvan muutamassa viikossa, mies toteaa ja kiittelee paikallisia poliisivoimia tehokkaasta tutkinnasta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.