IS: Tampereella 10-vuotiaan puukotuksesta epäilty mies on aiemmin aiheuttanut pelkoa naapureissa ja kamppaillut poliisin kanssa

Mies yritti tappaa pienen lapsen Citymarketissa Tampereella - poliisilla iso operaatio 1:24
Video: Tämä väkivaltaisesta välikohtauksesta tiedetään.

Tampereen Turtolan Citymarketissa tapahtuneesta 10-vuotiaan lapsen tapon yrityksestä epäilty tamperelaismies on ollut aiemminkin tekemisissä poliisin kanssa, uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan mies aiheutti vuonna 2016 pelkoa naapureissaan Tampereella. Miestä oltiin oltu viemässä pois asunnoltaan, kun hän oli pannut hanttiin paikalla olleelle poliisipartiolle. 

IS:n mukaan mies muun muassa uhkasi poliiseja väkivallalla, löi toista paikalla ollutta poliisimiestä nyrkillä kasvoihin ja yritti tavoitella toisen virka-asetta. Poliisi käytti tilanteessa etälamautinta.

Tapauksen oikeudenkäynnissä arvioitiin, että miehen psyykkinen vointi oli tapahtumien aikaan varsin heikko, kertoo IS. Mies tuomittiin virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta alentuneesti syyntakeisena.

Epäillään alle 10-vuotiaan tapon yrityksestä

Poliisi epäilee, että vuonna 1990 syntynyt mies yritti eilen lyödä alle 10-vuotiasta poikaa teräaseella kahdesti rintakehään Turtolan Citymarketissa.

Tilanne oli keskeytynyt, kun pojan isä oli tullut väliin. Yhdessä paikalle tulleen miehen kanssa hyökkääjä saatiin luopumaan teräaseesta.

10-vuotias poika selvisi tilanteesta vammoitta.

IS:n mukaan miestä vaaditaan vangittavaksi rikoksesta epäiltynä Pirkanmaan käräjäoikeudessa tänään iltapäivällä.

Lue myös:

    Uusimmat