Mainos

IS: Tällainen on pikkutytön yliajajaksi epäilty mies

11-vuotiaan tytön kuolemaan johtaneesta yliajosta epäilty mies on itsekin pienen lapsen isä. Ilta-Sanomat kertoo, että pidätetty 25-vuotias mies on yksivuotiaan lapsen isä, mutta hän on jättänyt maksamatta elatusapuja tuhansien eurojen edestä.

Itse mies ilmoittaa lehden mukaan Facebook-sivuilla olevansa naimisissa ja toisen, alle kaksivuotiaan lapsen isä. Hänen kirjansa ovat Vantaalla.

Epäilty on Ilta-Sanomien mukaan tehnyt töitä rakennusmiehenä, mutta hänen taloutensa on ollut retuperällä jo pitkään. Hänellä on kymmeniä maksamattomia velkoja, joita on peritty ulosoton kautta. Maksamatta on lehden mukaan niin veroja, työeläkevakuutusmaksuja, elatusapuja, sakkoja, vahingonkorvauksia, terveydenhuollon ja päihdehuollon maksuja, pysäköintovirhemaksu, pikavippejä, internet- ja telepalveluita sekä postimyynnistä tehtyjä maksuja.

Velkojien joukossa on myös kaksi vuokranantajaa.

Miehen varattomuudella voi olla vaikutusta kuolleen tytön perheelle maksettaviin korvauksiin.

Lehden mukaan mies sai ensimmäisen rattijuopumustuomionsa 15-vuotiaana. Sen jälkeen hän on kärähtänyt ratista seitsemän kertaa.

Rattijuopumuksesta epäilty oli ajanut tytön yli tiettävästi tämän ylittäessä suojatietä. Poliisi on pidättänyt hänet törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä. Hänet tavoitettiin työpaikaltaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.