Mainos

IS: Suomessa asuva mies sai puhelimeensa järkyttävän viestin USA:sta: ”Ammuin juuri kihlattusi”

Mustasukkainen ex-poikaystävä on ampunut maanantaina naisen ja tämän parhaan ystävän Yhdysvaltain Indianassa. Kummallakin uhrilla oli Suomessa asuva poikaystävä. Asiasta uutisoi Suomessa Ilta-Sanomat.

Indianassa ilmestyvän Journal Gazette-lehden mukaan poliisi löysi parikymppiset Jenna Leakeyn ja Hailey Nelsonin Fort Waynen kaupungissa sijaitsevan talon pihalta ammuttuina. Leakie oli kuollut tapahtumapaikalla ja Nelson vähän myöhemmin sairaalassa.

Lehti kertoo, että naiset ampunut Tyler Nathan Turner pakeni ampumisen jälkeen kotiinsa, josta poliisit löysivät hänet kuolleena. Poliisin mukaan mies oli ampunut itsensä.

Hailey Nelsonin sisko kertoo Journal Gazettessa Nelsonin seurustelleen Turnerin kanssa muutamia vuosia sitten.

Nelson oli siskon mukaan ilmoittanut kihlauksestaan suomalaisen Kristian Tyrnin kanssa aiemmin maanantaina. Myös Leakey oli kihloissa suomalaismiehen kanssa.

”Hän oli ainoa ilonaihe elämässäni”

Ilta-Sanomien tavoittama venäläis-virolainen-taustainen Tyrn kertoo tavanneensa Hailey Nelsonin netissä. Nelson oli vieraillut Tyrnin luona Suomessa helmikuussa. Paria yhdistivät pelaaminen ja anime-harrastus.

Tyrn kuvailee yhdessä Suomessa vietetyn kuukauden olleen hänen elämänsä onnellisinta aikaa.

– Meidän oli tarkoitus mennä naimisiin ja asettua Yhdysvaltain itärannikolle asumaan. Olen täysin murtunut. Hän oli ainoa ilonaihe elämässäni ja ensimmäinen ja ainoa rakkauteni, Tyrn kertoo Ilta-Sanomissa.

Tyrnin mukaan Turner ei ollut hyväksynyt Nelsonin uutta suhdetta. Tyrn kertoo Turnerin osoittaneen aiemmin merkkejä mustasukkaisuudesta, mutta rauhoittuneen hetkeksi ennen kuin pariskunta julkisti kihlauksensa Facebookissa.

Murhaaja lähetti Tyrnille karmeita viestejä ampumisen jälkeen

Tyrn kertoo indianalaisen Wane-uutiskanavan haastattelussa saaneensa surmaajalta kolme viestiä heti tapahtuneen jälkeen.

Ensimmäisessä viestissä Turner kertoi ampuneensa juuri Tyrnin kihlatun. Toisessa viestissä luki ”Rip dude” (”Lepää rauhassa, tyyppi”). Kolmannessa viestissään Turner kertoi olevansa itse pian kuollut.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.