IS: Mäkkylän räjähdeansan virittänyt mies oli menettänyt työnsä ja asuntonsa

Viritettiinkö poliiseille ansa? Espoon räjähdyksen tutkinnanjohtaja suorassa haastattelussa 8:47
Näin tutkinnanjohtaja kommentoi tapausta MTV Uutiset Livelle. Hän kertoi muun muassa, miksi poliisi meni miehen asunnolle.

Espoon Mäkkylässä suuren poliisioperaation aiheuttanut mies oli menettänyt työnsä ja asuntonsa ennen eilisiltaista välikohtausta, kertoo Ilta-Sanomat.

41-vuotiaan miehen epäillään virittäneen asuntonsa oveen räjähdeansan, joka laukesi, kun poliisi meni tarkistamaan miehen vointia. Räjähdyksen johdosta alueella alkoi suuri poliisioperaatio, jossa räjähdysasunnon talo evakuoitiin.

Operaation päätteeksi mies löydettiin kuolleena asunnostaan. Poliisi on kertonut selvittävänsä tapausta ja sitä, miksi mies oli virittänyt asuntonsa oveen räjähteitä.

Ilta-Sanomat kertoo, että miehellä oli ollut ongelmia henkilökohtaisessa elämässään ennen eilistä tilannetta. Lehden mukaan mies oli pari vuotta sitten jäänyt työttömäksi ja ajautunut rahavaikeuksiin. Miehen vuokranantaja oli puolestaan hakenut vuokrasuhteen purkua oikeudessa.

Lehden mukaan mies oli saanut lähtöpassit käräjäoikeudelta helmikuussa. Miehen oli määrä muuttaa asunnosta häädön uhalla sekä maksaa rästiin jääneet vuokrat. Ilta-Sanomat kertoo, että mies on ollut oikeudessa myös muihin taloudenpidon ongelmiin liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat