Mainos

IS: Lapsiperhe joutui härskin mökkihuijarin kohteeksi Levillä – lomalaisia vastassa olivat vain pimeä mökki ja 25 astetta pakkasta

Mökkihuijarit aiheuttivat ikävän yllätyksen turkulaisperheelle Levillä Kittilässä. Huijaus paljastui vasta, kun perhe oli jo perillä lomakohteessa mutta luvattu mökki olikin pimeänä. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Turkulainen Harriet Sandell kertoo Ilta-Sanomille perheen varanneen mökin Leviltä uudenvuoden viettämistä varten nettipalvelun kautta.

Ensimmäinen tarjottu mökki oli perheen mielestä liian iso ja kallis. Lisäksi mökin tarjoaja ei antanut puhelinnumeroaan. Seuraava tarjous vaikutti jo lupaavammalta.

– Sovimme 500 euron maksusta miehen tilille. Hän lupasi tulla luovuttamaan avaimet itse Leville. Maksoin maksun 26.12. ja lähdimme toiveikkaasti autolla Leviä kohti, jonne saavuimme 28.12. Jo matkan aikana epäilyksemme alkoivat kasvaa, kun mies ei enää vastannut puheluihimme, Sandell kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Levillä perhettä odottikin pimeä mökki eikä miestä näkynyt.

– Ymmärsimme, että meitä oli huijattu. Järkytystämme lisäsi se, että meitä pettänyt mies lähetti vielä pyynnön, että maksaisimme 70 euroa lisää, kun mökki pitäisi siivota.

Onni onnettomuudessa oli se, että sattumalta paikalla ollut toinen mökinvälittäjä kuuli tapahtuneesta ja pelasti perheen 25 asteen pakkasesta.

Mökkihuijarista on nyt tehty rikosilmoitus. Poliisi kertoo Ilta-Sanomille, että mahdollisten epäiltyjen oleskelupaikat johtavat Tampereelle. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.