Mainos

IS: Jyväskyläläismies reputti inssin – hakkasi tutkinnon vastaanottajan välittömästi

Tunteet kuumenivat Jyväskylässä, kun mies ei onnistunut läpäisemään ajokoettaan useista yrityksistä huolimatta, kertoo Ilta-Sanomat.

Kun tutkinnon vastaanottaja kertoi miehelle, ettei tämä päässyt vieläkään ajokokeestaan läpi, löi 36-vuotias mies vastaanottajaa kasvoihin useita kertoja.

Osan lyönneistä uhri sai torjuttua kädellään. Miehen lyönnit aiheuttivat vammoja ja kipua poskiin, niskaan ja hartioihin. Pahoinpitelyn jälkeen inssi joutui turvautumaan sekä fysioterapeutin että psykologin apuun.

Pahoinpitely tapahtui viime vuoden toukokuussa ajokokeita järjestävän yrityksen parkkipaikalla. 

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi miehen pahoinpitelystä 40 päiväsakkoon. Miehen tuloilla maksettavaa kertyi 240 euroa. Vastaaja joutuu maksamaan miespuoliselle uhrilleen 800 euroa kipukorvauksina ja runsaat 1100 euroa oikeudenkäyntikuluja.

36-vuotias mies kertoi hermostuneensa siitä, että joutuisi ottamaan viisi ajotuntia lisää. Hän myönsi repineensä inssiltä saamansa paperin, muttei tiennyt, mistä tämä oli saanut vammansa. Silminnäkijän kertomus kuitenkin tuki uhrin kertomusta.

Vastaajan mukaan sama inssi oli hylännyt hänen ajokokeensa ainakin kaksi kertaa aiemmin. Inssi oli vastaajan mukaan puhunut hänelle töykeään sävyyn.

Ulkopuolisen silminnäkijän todistus kertomus tuki uhrin kertomusta, joten oikeus ratkaisi jutun syytteen mukaisesti.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.