IS: Hans Välimäki joutui keskelle Bond-elokuvan takaa-ajoa

Ilta-Sanomien mukaan Suomen Top Chefia tuomaroiva huippukokki Hans Välimäki ajautui vahingossa keskelle uuden James Bond-elokuvan kuvauksia.

Välimäki oli Lontoossa kuvausryhmänsä kanssa kuvaamassa uutta Hansin matkassa -ruokaohjelmaansa, kun työryhmä huomasi yhtäkkiä alueella olevan myös toiset kuvaukset. Ilta-Sanomien haastatteleman ohjelman käsikirjoittaja Jonni Ahon mukaan kyseessä oli uuden James Bond -elokuvan kuvaukset, jotka jouduttiin keskeyttämään Hansin työryhmän tullessa paikalle

–Kuvaamme James Bond -elokuvaa, emmekä voi jatkaa takaa-ajokohtauksen kuvaamista, niin kauan kuin te kuvaatte, kuvausryhmän edustaja oli todennut Aholle.

Ahon mukaan tilanne oli kaikin puolin huvittava ja keskustelu kuvausryhmien välillä käytiin hyvässä hengessä. Bond-elokuvan kuvausryhmä oli myös Ahon mukaan erittäin kiinnostunut suomalaisten tv-sarjasta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Huippukokki Hans Välimäki matkaa letkeässä hengessä maailmalle, kymmenen julkisuudesta tutun suomalaisen vieraaksi heidän kotikulmilleen. Hansin matkaan päästään MTV3-kanavalla syksyllä 2012.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja