Intialainen kesäkurpitsapannu 19.8.1999

Toimittaja Pirkko Arstila

1 kesäkurpitsa isoina viipaleina
2 sipulia silppuna
1 porkkana julienne
kourallinen paahdettuja maapähkinöitä
1 rkl juustokuminan(jeeran) siemeniä
2-3 valkosipulinkynttä
1 chilipaprika tai chilipulveria
yrttisuolaa
koristeeksi tuoretta minttua tai
basilikaa

Paista juustokumina ja valkosipuli öljyssä. Lisää porkkanat julienne ja kuullota sipulisilppu. Lisää maapähkinät ja silputtu chilipaprika. Nosta kesäkurpitsat joukkoon, ripottele yrttisuolaa pinnalle. Kansi päälle ja kypsennä n. 10 min. Tarjoile pääruokana esim. uusien perunoiden tai pastan kera tai tarjoile lisukkeena.

Lue myös:

    Uusimmat