Instagram-tarinoihin tuli uusi kysymystapa

Instagram-tarinoihin on lisätty tuki monivalintakysymyksille, Instagramin tviitissä kerrotaan. Monivalintakysymysten luominen tapahtuu uusien tarrojen avulla.

Instagramin tarinapäivityksellä voi jatkossa kysyä seuraajiltaan kysymyksiä, joihin on monta vastausvaihtoehtoa. Enintään vaihtoehtoja voi olla kolme erilaista, ja kysymyksiä luodaan Instagramin kamerasta löytyvän tarravalikon avulla.

Monivalintakysymykset mahdollistava tarra löytyy Instagram-kameranäkymän oikeassa yläkulmassa olevasta tarravalikosta ja sen kyselyosiosta. Kuten aiempiakin kysymyksiä, myös monivalintatiedusteluja voi lisätä vain yhden tarinaa kohtaan.

Kysymykset tulivat osaksi Facebook-omisteista Instagramia runsaat kaksi vuotta sitten ja sittemmin ominaisuutta on päivitetty monilla uusilla toiminnoilla.

Instagramia on uudistettu viime aikoina muutenkin. Hiljattain kuvapalveluun lisättiin erillinen verkkokauppaosio, minkä lisäksi tykkäysmäärien piilottamista testataan parhaillaan.

Monivalintakysymykset on nyt tuotu osaksi Instagramia. Ne mahdollistavan päivityksen pitäisi saapua ladattavaksi muutamien vuorokausien kuluessa niin Androidilla kuin iOS:llä.

Lue myös:

    Uusimmat