Ilvekseltä suru-uutinen seuran juhlapäivänä – koronaan menehtynyttä Timo Rintakoskea muistettiin tyylikkäästi Hakametsässä

0:42
Hakametsässä kunnioitettiin koronaan menehtyneen Timo Rintakosken muistoa.

Tampereen jääkiekkopyhätössä Hakametsässä kameramiehenä työskennelleen Timo Rintakosken muistoa kunnioitettiin SM-liigan Ilves-Tappara-paikallispelissä lauantaina. 

Tänään 90-vuotispäiviään viettävä Ilves tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa aamupäivällä. Myös Tappara on julkaissut Ilveksen viestin.  

– Tänään Ilves–Tappara-ottelussa kunnioitamme Hakametsässä kameramiehenä työskennelleen Timo Rintakosken muistoa ottelun ensimmäisen tv-mainoskatkon jälkeen, Ilves tiedotti. 

Samassa yhteydessä seura julkaisi 58-vuotiaana kuolleen Rintakosken ystävän ja työtoverin Risto Finnemanin tekemän muistokirjoituksen.  

Siitä selviää, että Rintakoski kuoli koronavirustartunnan seurauksena. 

– Samana päivänä, kun Timo nukkui pois vain viikon sairauden jälkeen, oli hänen oman äitinsä hautajaiset, Finneman kirjoittaa. 

– Timo oli todella pidetty meidän työyhteisössä, hänellä riitti aina aikaa auttaa muita, hän oli lisäksi loistava työkaveri, jonka ammattitaito oli huippuluokkaa. Kiitos Timo kaikesta ja lepää rauhassa. Voimia lähiomaisille. 

Tappara ja Ilves kunnioittivat upeasti Rintakosken muistoa ottelun ensimmäisessä erässä pitämällä hiljaisen hetken Rintakosken muistolle.

C More esittää Ilveksen ja Tapparan välisen ottelun kanavillaan kello 15 alkaen. Tampereen paikallisottelu katsottavissa myös MTV3-kanavalla, minkä lisäksi Sub esittää kello 18 alkavan Ässät-Lukko-kohtaamisen.

Juttuun lisätty video hiljaisesta hetkestä klo 15.45.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja