Ilmapallot saivat huhut liikkeelle – Dakota Johnson kiistää olevansa raskaana

Dakota Johnsonin mukaan ilmapallot liittyivät hänen syntymäpäiväjuhliinsa. 

VIDEO: Dakota Johnson palkittiin People's Choice Awards -gaalassa vuonna 2016.

Fifty Shades -elokuvia tähdittänyt näyttelijä Dakota Johnson torjuu raskaushuhut. Huhut lähtivät liikkeelle Johnsonin ja tämän poikaystävän, Coldplay-laulaja Chris Martinin viikonloppuna järjestämistä juhlista. Martinin talon ulkopuolelle oli kiinnitetty vaaleanpunaisia ja sinisiä ilmapalloja, minkä tulkittiin tarkoittavan, että juhlissa paljastetaan tulevan lapsen sukupuoli.

Juhliin osallistuivat esimerkiksi Johnsonin vanhemmat Melanie Griffith ja Don Johnson sekä Sean Penn ja Julia Roberts. TMZ kertoo, että viimeisten vieraiden saavuttua siniset ilmapallot vapautettiin taivaalle.

Dakota Johnsonin edustaja on kuitenkin kertonut, että 29-vuotias näyttelijä ei ole raskaana, vaan viikonloppuna juhlittiin hänen syntymäpäiviään.

Johnson ja Chris Martin juhlivat myös hiljattain seurustelunsa ensimmäistä vuosipäivää. Johnson on ollut vaitelias parisuhteestaan. Tatler-lehden haastattelussa hän totesi lyhyesti:

– En aio puhua siitä, mutta olen todella onnellinen.

Chris Martin oli aiemmin naimisissa Gwyneth Paltrow’n kanssa. 10 vuoden avioliitto päättyi vuonna 2014. Parilla on kaksi lasta, 14-vuotias Apple ja 12-vuotias Moses.

Johnson on aiemmin seurustellut malli-rocktähti Matthew Hittin kanssa.

Lähteet:People, TMZ 

Lue myös:

    Uusimmat