Illan Posse-jaksossa hurja tilanne – Kalle Lamberg loukkaantui vaarallisessa stuntissa: "Katto tuli sisään"

Possen pitkäperjantain jaksossa nähdään loukkaantumiseen johtanut vaarallinen stuntti.

Perjantain Posse-ohjelmassa MTV3-kanavalla nähdään Auton pudotus -niminen stuntti, johon osallistuvat stand up -koomikko ja juontaja Ali Jahangiri sekä Possen Kalle Lamberg. Lambergille stunttiin joutuminen tulee täytenä yllätyksenä, ja stuntti on miehen ensimmäinen Possessa.

Auton pudotus -nimisessä stuntissa nosturi nostaa auton 10 metrin korkeuteen, ja tiputtaa sen nokka edellä alas romuautokasaan, jossa on räjähteitä 300 bensalitran verran. Stuntin suorittajat ovat tiputuksen aikana sisällä autossa.

– Jännittää ihan sairaasti nyt. Tämä tulee olemaan paha. Te meinaatte tiputtaa minut 10 metrin korkeudesta räjähtävien autojen sekaan! Luotan henkeni näiden käsiin, Jahangiri kommentoi, kun stuntti esitellään hänelle.

Sekunnit auton sisällä tuntuvat pitkiltä. Lambergia naurattaa vielä ylhäällä, mutta nauru hyytyy, kun auto tiputetaan ja kellahtaa katolleen.

– Mun pää, mun pää! Katto tuli sisään, hän hakkaa kattoa ja huutaa ulkona stunttia seuranneille.

Rysäytyksen jälkeen Lamberg pystyy nousemaan autosta, seisomaan ja kävelemään, mutta tapahtumien vakavuus selviää vasta myöhemmin: häntäluu on murtunut.

Posse MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa perjantaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja