Ilkka Herola venytti jälleen pitkälle – mukana voittotaistossa

5:28
Videolla Tulosruudun raportti Ilkka Herolan ja Eero Hirvosen kolmossijasta lauantain parikilpailussa.

Ilkka Herola venytti 99 metrin hypyn yhdistetyn maailmancupin kisan mäkiosuudella Val di Fiemmen HS104-mäessä. Herola oli mäkituloksissa 15:s, ja hän lähtee hiihtoon puoli minuuttia kärjen takana.

Mäkiosuuden ykkönen oli Japanin Ryota Yamamoto ennen Ranskan Laurent Muhlethaleria ja maailmancupin kärkimiestä, Norjan Jarl Magnus Riiberiä. Herolalla on eroa Riiberiin 27 sekuntia. Cupin parhaan hiihtäjän Herolan edellä kovimmista hiihtomiehistä ovat Italian Alessandro Pittin (7:s, 16 sekuntia Herolan edellä), Saksan Vinzenz Geiger (8:s, 14 sekuntia) ja Saksan Fabian Riessle (12:s, 4 sekuntia).

Herola säväytti perjantain kisassa nousemalla mäen 17. sijalta lopputuloksissa toiseksi. Tuolloin hän lähti hiihtoon minuutin ja 28 sekuntia kärjen takana.

Perttu Reponen pääsi 93,5 metriä, ja hän lähtee ladulle 28:ntena, minuutin ja 6 sekuntia kärkeä perässä. Eero Hirvonen hyppäsi 93-metrisen ja oli 39:s, hänellä eroa kärkeen on puolitoista minuuttia. Arttu Mäkiaho oli 88,5-metrisellään 47:s, kärkeen on matkaa 1.55.

Kymmenen kilometrin hiihto-osuus alkaa kello 14.15 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja