IL: Martina Aitolehdellä jälleen uusi, yllättävä aluevaltaus

Yksi Suomen tunnetuimmista naisista on kokeillut siipiään jo muun muassa oman tv-ohjelman tähtenä ja laululintuna. Nyt suunnitelmissa on seuraava aluevaltaus – sisustussuunnittelijan ammatti.

Martina Aitolehti on ollut sisustuksesta kiinnostunut jo pitkään, ja nyt suunnitelmissa on myös tehdä asialle jotain. Kohujulkkis osallistuu noin viikon kuluttua Metropolian pääsykokeisiin sisustussuunnittelijan ammattilinjalle.

– Olen miettinyt opiskeluiden aloittamista jo vuosikausia. Sisustussuunnittelijan uran kanssa on kilpaillut musiikkiala, mutta nyt olen tehnyt päätöksen, sanoo Martina, joka on aikoinaan pätevöitynyt maskeerajaksi ja kampaajaksi, Aitolehti kertoo Iltalehden haastatelussa.

Tällä hetkellä Martina seuraa alaa muun muassa sisustuslehtien avulla, lisäksi hän on miettinyt ja toteuttanut ystäviensä sisustuksia.

– Ei mulla ole sisustusalan esikuvia ole eikä suuria tyylimieltymyksiäkään, mutta modernista sisustamisesta tykkään. Tässä ollaan ihan alkutaipaleella, rauhoittelee Martina Iltalehden haastattelussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja