Iiro Seppänen lyttäsi Robert De Niron elokuvan – oli itse tuottamassa

Hjalliksen vieraaksi saapunut entinen taikuri-hurjapää Iiro Seppänen työskentelee nykyään kansainvälisissä tuotannoissa.

Iiro Seppänen joutui luopumaan BASE-hyppääjän urastaan vakavien onnettomuuksien jälkeen. Nykyään mies työskentelee muun muassa tunnettujen maailmantähtien kanssa. 

Seppänen jutusteli Hjallikselle, että hänet kiinnitettiin kolmeksi vuodeksi CBS-kanavalle extreme-urheilusta kertovaan sarjaan. Miehen palo esiintymiseen kuitenkin hiipui, mutta kiinnostus tv- ja elokuva-alaa kohtaa kuitenkin säilyi.

– Se oli pay or play -diili CBS:n kanssa. He maksoivat minulle kolme vuotta palkkaa, vaikka ohjelmaa ei koskaa esitetty. Se palkka mahdollisti elämiseni Los Angelesissa, Seppänen kertoi.

Mies opiskeli alaa ja oman tekemisensä kautta löysi paikkansa. Nyt piskuiset tuotannot ovat vaihtuneet rooliin merkittävässä kansainvälisessä yrityksessä.

– Olen osakkaana yrityksessä, joka toimii siltana Kiinan ja Hollywoodin välissä.

– Tuotimme muun muassa yhden elokuvan, Freelancers. Siinä olivat muun muassa 50Cent,Robert De Niro ja Forest Whitaker, Seppänen luettelee maailmantähtiä ja lyttää samaan hengenvetoon elokuvan.

Katso Seppäsen yllättävä palaute Hollywood-tuotannosta videolta jutun alusta!

Hjallis perjantaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat