Iina Kuustonen julkaisi paljonpuhuvan kuvan fitness-elokuvan kulisseista: "Sama leffa, eri dieetit"

Iina Kuustonen julkaisi Instagramissa kuvan Punttikomedia-elokuvan kulisseista. 

Näyttelijä Iina Kuustonen kuvaa parhaillaan Tampereella Punttikomedia-elokuvaa, jonka toisessa pääosassa nähdään muun muassa Putouksesta tuttu Mikko Töyssy.

Kuustosen roolihahmo on bikini fitness -kisaa varten treenaava kirjastonhoitaja, jota Töyssyn roolihahmo valmentaa. Tämä tiesi sitä, että myös Kuustonen on ollut tiukalla ruokavaliolla ja treenannut salilla useita kertoja viikossa.

Kuustonen on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia elokuvan kulisseista, joissa hän treenaa. Torstaina hän kuitenkin julkaisi paljonpuhuvan kuvan, jossa näkyy ero hänen ja Töyssyn ruoka-annosten välillä. Molemmilla näyttäisi olevan rasioissa riisin lisäksi kanaa tai kalaa, mutta Töyssyn annos on kooltaan monta kertaa suurempi kuin Kuustosella.

– Sama leffa, eri dieetit, Kuustonen lohkaisee kuvatekstissä.

– Ai että, fitnesstä parhaimmillaan, kommentoi Instagramissa nimimerkillä eevsku tunnettu fitnesstähti Eveliina Tistelgren.

Kuustonen kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että elokuvan myötä elämä on pyörinyt viimeiset kuukaudet syömisen ja salin ympärillä. 

– Sen jälkeen, kun Ivalon kuvaukset loppuivat tammikuussa, ovat muovirasiat ja broccolit tulleet tutuiksi, hän havainnollisti.

Kaloreita Kuustonen ei ole laskenut, sillä ruokaohjelma tuli fitness-valmentajalta. Siinä on yksi erikoisuus.

– Valmentaja sanoi, että olen ensimmäinen ihminen, jonka ruokavalioon hän on sisällyttänyt suklaan, koska en pystynyt olemaan erossa siitä, hän nauroi ja paljasti pihistäneensä riisin määrässä saadakseen pitää suklaan mukana ruokavaliossaan. 

Projektia on seurannut läheltä myös näyttelijälle entuudestaan tuttu personal trainer, jonka kanssa Kuustonen on tehnyt töitä muun muassa Ivalo-sarjan yhteydessä. Vointia on seurattu myös laboratoriokokeissa.

– Arvot on tsekattu, ettei tule mitään ongelmia, kun liikutaan pienissä rasvoissa. Lähtökohta on ollut, ettei terveyttä riskeerata, eikä kukaan ole minulta sellaista vaatinutkaan, näyttelijä korostaa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja