Iina Kuustonen aloitti tiukan fitness-treenin elokuvaroolia varten: julkaisi ensimmäiset kuvat punttisalilta – Mikko-isältä irtosi teräviä kommentteja

5:04
Iina ja Minka Kuustonen hauskuuttivat samassa Putous Allstars-jaksossa: "Tuntuu turvalliselta, koska on aina se back up"

Näyttelijä Iina Kuustonen yllättyi siitä, kuinka kovaa työtä elokuvarooli bikini fitness -kisaajana vaatii.

Näyttelijä Iina Kuustonen on julkaissut lähipäivinä Instagram-tilillään useamman otoksen punttisalilta. Kuustonen kertoo kuvien yhteydessä aloittaneensa Punttikomedia-elokuvan kuvaukset Tampereella.

Elokuvassa Kuustosen esittämää estoinen kirjastovirkailija päätyy bikini fitness -kisaajaksi apunaan elämänhallintansa kadottanut kehäraakki kehonrakentaja, jonka roolissa nähdään Mikko Töyssy

Kuustonen paljastaa yllättyneensä siitä, kuinka suuri työ roolihahmon tavoitteen saavuttamiseksi täytyy tehdä.

– En tiennyt, että fitness-urheilija elää huippu-urheilijan elämää. Olen saanut treenata valmentajan kanssa 5-6 kertaa viikossa noudattaen tiukkaa ruokavaliota. Elämä on ollut viime ajat kurinalaista ja kiinnostavaa, vaikka Nutella-purkkikin on käynyt mielessä, hän tunnusti tiedotteessa.

Vuonna 2022 ensi-iltansa saavan Punttikomedian tarkoitus on avata kehonrakennukseen ja fitness-kulttuuriin liittyy ennakkoluuloja älyttömyyksiä revitellen.

– Olen onnellinen, kun sain Tökän työparikseni. Hän on luottopari komediassa. Hahmoni Kerttu jää kirjastossa jatkuvasti muiden jalkoihin ja käännekohdaksi nouseekin, kun Vili kannustaa ”Kai sä nyt voit ite päättää, että millanen sä oot. Harjoittele!”, Kuustonen paljastaa elokuvan juonesta.

Kuustonen sai Instagramissa paljon kannustavaa palautetta punttisalikuviinsa. Kenties eniten riemastusta herätti hänen isänsä Mikko Kuustosen terävä letkautus, joka keräsin nopeasti valtavasti tykkäyksiä Instagramissa.

– Ero telinevoimistelun ja painonnoston välillä on hiuksenhieno, isä-Kuustonen letkautti ensimmäiseen kuvaan.

Hän herätti hilpeyttä myös jälkimmäisen kuvan kommenttikentässä, jossa Kuustosen kanssa poseeraa salilla muun muassa Hunkseista tuttu Jucci Hellström.

– Nopeasti on lapset kasvanut, Kuustonen lohkaisi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja