Iida on raskaana ja Tinderissä – sai osakseen palauteryöpyn: "En näe siinä mitään väärää, että raskaana oleva nainen käy treffeillä"

2:38

Iida sai ihmettelevää palautetta siitä, että käyttää raskaana ollessaan Tinderiä.

Jos Tinderissä käytävä viestittely tapahtuisikin kadulla kasvotusten, se näyttäisi samalta kuin yllä olevalla videolla!

– Minä en näe siinä mitään väärää, että raskaana oleva nainen käy treffeillä, Iida kirjoittaa Iidan matkassa -blogissaan.

Kaikki eivät ole samaa mieltä. Iida on saanut palautetta siitä, että käyttää raskaana ollessaankin Tinderiä.

– Sain osakseni hämmästyneitä kommentteja siitä, että olen raskaana ja Tinderissä. Minun tulisi keskittyä tulevaan lapseeni. Yhdeksän kuukautta olisi parasta viettää odottaen ja valmistautuen vauvaan. Minusta taas näiden kahden asian ei tarvitse sulkea toisiaan pois.

"Jokainen haluaa tulla huomatuksi, arvostetuksi ja rakastetuksi"

Iida huomauttaa haluavansa edelleen samoja asioita kuin ennen raskautta, onhan hän edelleen myös sinkkunainen, vaikka onkin myös raskaana.

– Haluan edelleen tavata uusia ihmisiä, haluan läheisyyttä, kosketusta ja seksiä. Haluan edelleen samoja asioita, kuin ennen raskautta. Nämä asiat ovat ihmisten perustarpeita, joita jokainen haluaa tilanteesta huolimatta, jopa raskaana olevat. Jokainen haluaa tulla huomatuksi, arvostetuksi ja rakastetuksi.

"Deittailun päämäärä ei ole minulle etsiä tässä nyt lapselle isää"

Myös vauvaa varten hän on tehnyt valmisteluja ja hankintoja. Iida ei kuitenkaan koe, että raskaus ja deittailu sulkisivat toisiaan pois.

– Minua ei ennen raskauttani tullut kukaan kotoa hakemaan, enkä usko, että se tapahtuu nytkään. Eikä ainakaan sitten, kun olen pienen lapsen äiti. En näe omassa deittailussani mitään väärää. Olen raskaana ja teen asioita, joista minulle tulee hyvä mieli. Raskaus ei ole sairaus, joka estää tekemästä asioita, joista nauttii, hän kirjoittaa.

– Deittailun päämäärä ei ole minulle etsiä tässä nyt lapselle isää ja itselleni aviomiestä. Lapsi tulee olemaan minulle tärkeintä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja