Iholla-naiset paljastivat miksi lähtivät mukaan ohjelmaan!

Iholla-sarja jatkuu uusin jaksoin tammikuussa 2013. Sarjan uudet, ihastuttavat naiset paljastivat AVAn kevätpressissä miksi lähtivät mukaan ohjelmaan.

Marketta, Sanni, Venla, Johanna ja Claudia kertoivat AVAn kevätohjelmiston pressitilaisuudessa Iholla-sarjan uudesta tuotantokaudesta sekä omista tunnelmistaan ja syistä, miksi lähtivät mukaan.

Miksi lähditte Iholla-sarjaan?

– Se onkin hyvä kysymys, 18-vuotias Marketta naurahtaa.

– Tuntui, että mulla on annettavaa ohjelmalle. Mulla on ollut todella mielenkiintoinen syksy, vaikka mitä uutta on tapahtunut.

Vanhoillislestadiolaisessa perheessä kasvaneelta Sannilta on asiaa kuulemma tiedusteltu usein, mutta valmista vastausta hänellä ei ole vieläkään antaa.

– Se lähti vitsistä ja sitten se muuttui todeksi. Se on tavallaan itsensä voittamista ja itselleen näyttämistä. Kun on elämänsä elänyt yhteisössä, jossa koko ajan miettii, mitä muut ajattelee siitä mitä teet, tämä oli repäisy irti siitä. Nyt teen juuri sitä mitä teen ja te voitte ajatella siitä mitä haluatte, Sanni kertoo.

YleX:llä työskentelevä Venla kertoo halunneensa oppia sarjan myötä uutta itsestään.

– Halusin mukaan ja voi sanoa, että halu on yleensä järjellä selittämätön juttu. Monet lähtevät etsimään itseään Intiasta, mutta mulla ei ollut aikaa eikä rahaa, joten lähdin etsimään sitä tästä, hän kuvailee.

Millaisia tapahtumia kamera on tallentanut?

Naiset paljastivat myös, miten itsensä kuvaaminen on muuttunut sarjan edetessä. Elokuussa kuvakset aloittanut Johanna kertoo rentoutuneensa vasta muutaman kuukauden jälkeen.

– Alkuun katsoin, että onhan mulla ripsiväriä ja näytänkö hyvältä, mutta sitten se unohtui. Nykyään pystyn painamaan rec:iä jo aamulla, kun herään, Johanna kertoo.

– Aika kauheita ja ihania. (Kauheita on) kun herää aamulla tukka pystyssä ja on aivan raivona, Claudia vitsailee.

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

IHOLLA-sarja ma–to klo 22 alkaen 14.1.2013.


Teksti ja kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja