Ihania rakkaustarinoita - Näin naiset ovat valloittaneet miehen sydämen

Helmen Tyttöjen ilta -sivustolla on käynnissä kilpailu, jossa osallistujia pyydetään kertomaan, miten he ovat valloittaneet miehen. Ihania tarinoita tuli paljon, ja kokosimme parhaimmistoa lukijoiden iloksi.

"Olin yksin katsomassa suosikkibändiäni baarissa. Näin kivan näköisen miehen ja menin kysymään häneltä kuulumisia. Vaihdoimme numeroita, mutta minä olin se joka ehti soittaa ensin. Hän lupasi laittaa minulle ruokaa. Siitä se lähti ja olemme vielä 12 vuoden jälkeenkin yhdessä".

"Minä valloitin oman mieheni huumorilla, hyvällä käytöksellä, hellyydellä, välittämisellä, aurinkoisella hymyllä ja hyvällä ruualla".

Sen tietää kun Se oikea osuuu kohdalle

Usein kuuluu kysyttävän, mistä tietää kohdanneensa Sen oikean? Ne, jotka ovat sen jo löytäneet kertovat, että sen vaan tietää, joskus jopa ensimmäisestä katseesta.

"Siitä on kohta 6 vuotta,kun meijän katseet vaan kohtasivat. Se oli siinä, ei välttämättä rakkautta ensi silmäyksellä, mut se oli meijän mielestä kohtaloa ja nyt ollaan oltu naimisissa 5 vuotta".

"Tapasin nykyisen mieheni netissä. Tsättäilimme vajaan viikon ajan, kunnes hän pyysi minua vierailulle hänen luokseen toiselle paikkakunnalle. Mietin asiaa hetken ja seuraavaksi istuinkin jo autossa matkalla miehen luo. Kävin ostamassa hänelle yhden keltaisen gerberan, ajattelin, että se olisi tarpeeksi neutraali tuliainen ensitapaamiselle. Kun pääsin perille, mies oli pihalla vastassa. Kävelin hänen luo, katsoimme toisiamme, halasimme - ja se oli siinä. Sille tielle jäin. Hän oli otettu kukasta, ei ollut ikinä ennen saanut kukkaa naiselta. Tuosta hetkestä on nyt viitisen vuotta ja olemme nykyään naimisissa ja meillä on ihana 1-vuotias tyttölapsi. Kun se oikea on kohdalla, sen vain tietää. Ja silloin ei välttämättä tarvitse mitään kommervenkkeja! Ihana kesä tulossa!".

Yllätyksellisiä tilanteita

Monesta kilpailuvastauksesta kävi ilmi, että ihmiset voivat tavata elämänsä rakkauden hyvin erikoisissa paikoissa tai tilanteissa.

"Elettiin kesää 2009. Olin masentunut, juuri päättynyt suhteeni oli saanut mieleni aivan matalaksi pitkiksi ajoiksi, eikä kesäkään tuntunut lämpimältä. Eräänä iltana kaverini houkutteli minut kanssaan viettämään tyttöjeniltaa yökerhoon. Ilta oli tylsä ja harmaa, siltä kaikki tuntui. Ilta loppui, aamuyö tuli ja laahustin yöjunalla meikit levinneenä kotia kohti. Junassa oli paljon juopuneita miehiä, epämääräisiä yksilöitä.

Olin hieman peloissani kun eräs mies tuli istumaan viereeni ja hymyili mulle. Alkoi hymyilyttää minuakin. Jäin junasta ja niin teki myös mies. Aamun sarastaessa, pieleen menneen bile-illan jälkeen tuntemattoman miehen iskuyritykset eivät lämmittäneet enää. Mies kehui hiuksiani ja koitti ystävällisesti kysellä kuulumisia. Vastailin lähinnä sarkastisesti ja vastahakoisesti ja kaikkosin. Mies alkoi seuraamaan, ja mietin jo et pitääkö mun juosta karkuun. Onneksi en juossut. Siitä yöstä lähtien mun elämä on ollu silkkaa rakkautta, mitä hellyttävimmän miehen kanssa".

"Tavattiin ravintolassa, tanssittiin ja juteltiin. Yhtäkkiä hän osti skumppaa ja otti kenkäni jalastani ja joi siitä, ja kysyi voitaisiinko ruveta seurustelemaan? Tässä sitä nyt ollaan yhdessä oltu jo viidettätoista vuotta".

"Tapasimme kesähäissä, jossa monet vieraat olivat peruneet tulonsa. Onneksi en perunut menoa itse. Kaikki sinkut olivat samassa pitkässä pöydässä. Juttelimme kaikenlaista ja tunnelma oli hauska".

Täydellisyyttä hakevat pettyvät

Eräät deittalijat tuntuvat hakevan miestä, jonka tulee naisen mielestä täydellinen. Vaatimusten lista saattaa olla hyvinkin pitkä, mutta löytävätkö nämä täydellisyyttä hakevat ihmiset koskaan elämänkumppania rinnalleen?

"Mies valloitetaan välittömyydellä ja iloisuudella. Jos heti alat huomata ja varsinkin huomautella mikä toisessa mahdollisesti on vikana, niin kaikki uroot kaikkoavat. Ei sillä ole oikeasti väliä käyttääkö mies kivipestyjä nykäs-farkkuja tai partamalli on väärä".

Suoraan asiaan toimii usein

Oletko joskus miettinyt, voitko lähestyä ihastuksesi kohdetta suoralla ehdotuksella? Sekin toimii, kuten seuraavasta vastauksesta käy ilmi.

"Olen kesäaktiivista sorttia, joten eräänä kauniina kesäpäivänä päätin kutsua juuri sen tietyn miehen kylään kahvin merkeissä. Olen himoleipuri ja olin leiponut juustokakun sekä lusikkaleipiä, jotka saivat arvoisensa kiitoksen. Illan jälkeen mies kysyi, josko vakinaistaisimme suhteemme. Hän suuteli minua pihallani ja ajoi moottoripyörällään kotiinsa. Ajattelin illalla kastellessani kukkia: "olen rakastunut" ja kompastuin puutarhaletkuun. Loppu hyvin kaikki hyvin, olemme vieläkin yhdessä!".

Kerro meille oma tarinasi. Kilpailu on edelleen käynnissä ja voit osallistua siihen tämän

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat