Mainos

Ihana minä – Miten opin rakastamaan itseäni

Sinua on vain yksi, ja juuri siksi olet ihana ja arvokas. Ala arvostaa kehoasi jo tänään.

Tuntuuko sinusta, että onnellisuus olisi aivan oven takana, jos vain laihtuisit tai kiinteytyisit muutaman kilon? Väärin – voit oppia arvostamaan kehoasi jo tänään, jos vain annat sille mahdollisuuden. Divinecaroline.com listasi vinkit, joilla opit arvostamaan kehoasi.

Pakoon mukavuusalueelta

Käytä istuvia vaatteita. Säkkiin piiloutuminen ei paranna oloasi tai saa sinua näyttämään hoikemmalta. Korosta hyviä puoliasi vaatteen leikkauksen avulla, ja valitse yksilöllistä kehoasi imartelevia vaatekappaleita. Kokeile rohkeasti erilaisia printtejä ja materiaaleja. Näytät paremmalta, ja voit paremmin.

Pakene mukavuusalueeltasi. On helppoa pukeutua viikosta toiseen samanlaisiin vaatteisiin, uskoa olevansa voimaton tai todeta, ettei vain pidä uimisesta, vaikka todellisuudessa uimapuvussa esiintyminen pelottaa.

Pelko siitä, miltä näytät, estää useita hyviä ja hauskoja muistoja syntymästä. Kaikenlainen tuntematon tuntuu aluksi epämukavalta, mutta riskien ottaminen ja uuden kokeileminen on yksi tapa tutustua kehoonsa ja alkaa arvostaa sitä. Hauskanpidon lomassa ei yllättäen ehdi ajatella, miltä näyttää.

Ihmeellinen keho

Yrititpä sitten laihduttaa tai et, liikkuminen on hyvä tapa tutustua kehoosi. Käy kävelyllä tai keilaamassa, ja havaitset, että kehosi pystyy moniin pieniin ja ihmeellisiin asioihin. Nauti niistä!Lakkaa vertaamasta itseäsi muihin. Tämä on ohjeista kaikista tärkein!

Sinä et ole taitoluistelija, supersuosittu näyttelijä tai aerobicin maailmanmestari – olet sinä, ja sinua on olemassa vain yksi. Ansaitset tulla rakastetuksi juuri sen tähden. Ole kiitollinen siitä, kuka olet.

MTV3/Helmi

Lähde: Divinecaroline.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.