Hyytävä näky Indonesiassa: Tätä rantaa tsunami runteli – ihmiset harhailevat rojun ja hylättyjen autojen keskellä

Tältä tsunamin runtelemalla rannalla näyttää nyt – ihmiset vaeltavat rojun keskellä 1:01

Kuusimetriset aallot jättivät jälkeensä hylättyjä autoja ja valtavan määrän rojua. Tsunami iski Indonesian Sulawesin saarelle perjantaina.

Voimakasta maanjäristystä seurannut tsunami paiskautui vasten rakennuksia ja huuhtoi mukanaan rakennuksia Palun rantakaupungissa perjantaina, uutisoi CNN.

Katso video: Tällaisen näyn kuusimetriset aallot jättivät Palun kaupungin rannalle.

Kuusimetriset aallot jättivät rannalle hylättyjä, vesimassan runtelemia autoja sekä valtavan määrän sekalaista jätettä. Videolla on nähtävissä, kuinka ihmiset harhailevat rojun keskellä.

Noin 30 henkilöä on ilmoitettu kadonneeksi

Maan kansallisen katastrofiviraston mukaan yli 540 henkilöä hoidetaan lukuisissa paikallisissa sairaaloissa valtavan tuhon keskellä. Noin 30 henkilöä on ilmoitettu kadonneeksi.

Yli 800 henkilöä on menehtynyt ja satoja loukkaantunut. Uhrimäärän pelätään nousevan tulevien päivien aikana. Pelastustyöntekijät etsivät yhä selviytyjiä voimakkaan maanjäristyksen ja sitä seuranneen tsunamin jäljiltä.

Sähköt ja kommunikointiyhteydet ovat poikki, mikä vaikeuttaa vahinkojen arviointia Palun kaupugissa sekä läheisessä Donggalan kalastajakaupungissa.

Lue myös:

    Uusimmat