Hyväsydäminen mies auttoi tuntematonta äitiä ruokakaupassa – jäi viimeiseksi teoksi

Koskettava tarina muistuttaa siitä, että jokainen päivä pitää elää täysillä. Ja aina kannattaa auttaa, kun siihen on mahdollisuus.

Amerikkalaisnaisen lohduton päivitys saa miettimään elämän yllätyksellisyyttä. Jamie-Lynne Knighten haluaa kertoa kaikille, kuinka upean teon Matt Jackson -niminen mies teki.

Nainen kertoo päivityksessään, kuinka hänen ollessaan ruokakaupassa väsyneen lapsensa kanssa, huomasi hän kassalla unohtaneensa pankkikorttinsa kotiin. Luottokortti puolestaan ei toiminut. Nainen oli juuri sanomassa kassatytölle, että hän joutuu hakemaan pankkikorttinsa kotoa, kun tuntematon nuorimies lähestyi väsynyttä äitiä.

– Voinko minä? Voinko minä maksaa ostoksesi?

Knighten vakuutti miehelle, ettei tämän tarvitsisi, mutta tämä vaati.

– Haluaisin mielelläni maksaa ostoksesi, kunhan lupaat tehdä sen itse jollekin muulle, mies sanoi.

Niinpä mies maksoi Knightenin 200 dollarin ostokset. Knighten kiitteli miestä kyyneleet silmissään, ja kysyi tämän nimeä ja työpaikkaa.

Viikkoa myöhemmin nainen löysi vihdoin aikaa soittaakseen työpaikalle, miehen pomolle.

– Halusin kertoa hänelle, kuinka uskomaton työntekijä hänellä on, ja selvittää, jos saisin hänen sukunimensä lähettääkseni hänelle kortin ja pienen lahjan, nainen kirjoitti päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Knighten kuitenki kuuli itkua puhelimen toisesta päästä.

– Hänen pomonsa kertoi minulle hiljaa, että tämä uskomaton ihminen oli ollut traagisessa auto-onnettomuudessa heti seuraavana iltana ja menehtynyt. Ei edes 24 tuntia ollut ehtinyt kulua hänen tapaamisestaan... Mennyt. Noin vain. Miten? Miksi? En ymmärrä.

Knighten kirjoittaa, että mies, Matt Jackson, oli naista vuoden nuorempi ja kihloissa. Pomo kertoi Knightenille, kuinka mahtava ihminen Jackson oli joka päivä, ja auttaminen oli osa hänen luontoaan.

– Joten tiivistettynä. Elä jokainen päivä täysillä. Tee ystävällisiä asioita ihmisille. Rakasta joka solullasi. Auta, kun apua tarvitaan. Palauta muiden usko ihmisyyteen tänä vaikeana aikana.

Viesti saattaa olla tavoittanut jo ihmisiä, kertoo LA Times. Kun Jacksonin sisar, tämän mies ja pariskunnan neljä lasta olivat matkalla muistotilaisuuteen, he pysähtyivät syömään matkalla – vain kuullaakseen, että heidän laskunsa oli jo maksettu heidän puolestaan.

Mitä se ystävyys onkaan? Katso videolta lasten hellyttävät vastaukset:

Lue myös:

    Uusimmat