Huumorilehti ennusti jo vuonna 1994 Paavo Väyrysen liikkeistä: "Näemme siis hänet joka kuudes vuosi presidenttiehdokkaana – kenties jopa vuoteen 2024 asti"

Huumorilehti Pahkasika ennusti pääkirjoituksessaan jo 25 vuotta sitten, että Paavo Väyrynen nähdään kenties presidentinvaaliehdokkaana vuonna 2024.

71-vuotias Väyrynen ilmoitti tänään blogikirjoituksessaan asettuvansa ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

Twitter-käyttäjä tviittasi Väyrysen ehdokkuuden uutisoinnin jälkeen kuvakaappauksen vuoden 1994 Pahkasiasta, jonka pääkirjoituksessa ennustettiin Väyrysen ehdokkuudesta.

Pääkirjoituksessa sanotaan, että Suomen kansa teki virheen, että se ei äänestänyt Väyrystä presidentiksi vuoden 1994 vaaleissa ja myös toiselle kaudelle, koska silloin hänestä "olisi päästy eroon" jo vuonna 2006.

Kirjoittaja ennustaakin historiallisessa pääkirjoituksessa, että Väyrynen nähdään uudelleen ja uudelleen presidentinvaaliehdokkaana niin kauan kuin "hänessä henki pihisee".

– Paavo on nyt 47-vuotias, joten hän on "riemunamme" vielä ainakin neljissä-viisissä presidentinvaaleissa, eli ainakin vuoteen 2018 saakka - kenties vuoteen 2024 asti, vuonna 1994 kirjoitettu ennustus kuuluu.

Koko pääkirjoituksen voi lukea asiasta ensin uutisoineen Ylen jutusta.

Lue myös:

    Uusimmat