Huuliltalukija kertoo, mitä prinssi Harry tilitti vierustoverilleen kruunajaiskirkossa: "Olen kyllästynyt tapaan..."

Huuliltalukija paljastaa – näin turhautunut kuningas Charles mutisi matkalla seremoniaan 2:03
Katso myös: näin turhautunut kuningas Charles mutisi matkalla seremoniaan

Huuliltalukija paljasti, mitä Harry jupisi kirkossa.

Kuningas Charlesin ja kuningatar Camillan kruunajaisia vietettiin edellisviikonloppuna Isossa-Britanniassa. Itse kruunaaminen tapahtui Westminster Abbey -kirkossa, jossa historiallista seremoniaa oli seuraamassa parituhatpäinen yleisö.

Prinssi Harry saapui isänsä kruunajaisiin ilman puolisoaan herttuatar Meghania ja parin lapsia Archieta ja Lilibetiä. Harry istui kruunajaiskirkossa kolmannessa rivissä yhdessä prinsessa Eugenien puolison Jack Brooksbankin ja kuningatar Elisabetin serkun prinsessa Alexandran kanssa.

Huuliltalukija kertoo The Sun -lehdelle, mitä prinssi Harry jutteli vieressään istuneelle Brooksbankille. Huuliltalukijan mukaan prinssi voivotteli vierustoverilleen saamastaan kohtelusta.

– Olen kyllästynyt tapaan, jolla minua kohdellaan, Harryn kerrotaan sanoneen Brooksbankille.

On epäselvää, keneen prinssi sanoillaan viittasi. Huuliltalukijan mukaan Harry jatkoi juttelua Brooksbankin kanssa sanoen, että "tilanne ei ole ihanteellinen".

– He eivät välitä, Harryn kerrotaan sanoneen päätään pudistellen.

Dailymail uutisoi aikaisemmin Harryn saaneen kutsun lounaalle Buckinghamin palatsiin kruunajaisten jälkeen. Prinssi ei kuitenkaan The Sunin mukaan saapunut paikalle, vaan hyppäsi auton kyytiin ja otti suunnakseen Heathrow'n lentoaseman vain viisitoista minuuttia kruunajaistilaisuuden päättymisen jälkeen.

Prinssin kerrotaan kiirehtineen kotiinsa Kaliforniaan viettämään Archie-poikansa 4-vuotissyntymäpäivää.


Lue myös:

    Uusimmat