Huuhkajien vastustajan leirissä kuohuu: Kreikan valmentaja potku-uhan alla, jos voittoa ei tule

Huuhkajat kohtaa maanantaina Kansojen liigan jalkapallo-ottelussa Kreikan. Vastustajajoukkueen päävalmentajan pää on pölkyllä, jos voittoa Ratinasta ei tule. 

Pääkuvan videolla lauantain Tulosruudun kuvaa Huuhkajien ottelusta. 

Huuhkajat on maanantaina mielenkiintoisessa paikassa. Jos joukkue kaataa Tampereella Ratinan stadionille Kreikan, tulevista vierasotteluista Kreikkaa ja Unkaria vastaan lohkovoittoon riittäisi yksikin piste.

Kreikan tilanne ei sen sijaan ole yhtä mairitteleva. Joukkue on lohkon toisena vain kolmen pisteen päässä Suomesta, mutta kreikkalaisten kärsivällisyys alkaa loppua. Kreikkalaislähteiden ja Ilta-Sanomien mukaan saksalaisvalmentaja Michael Skibben tilanne on huono. 

Skibbeä on kritisoitu pelaajavalinnoista ja joukkueen heikosta suorittamisesta. Kreikkalaistoimittajat pitävät Ilta-Sanomien mukaan ihmeenä, jos valmentaja ei saisi mahdollisen tappion jälkeen potkuja.

Skibbe tuohdutti kreikkalaista jalkapalloyleisöä jo ennen ottelua sanomalla, että yksikin piste olisi Suomea vastaan positiivinen tulos. Kreikassa vaaditaan voittoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Skibben kerrotaan sanoneen myös ennen Kansojen liigan alkua, ettei Kreikka ole lohkonsa suosikki, vaan altavastaaja. Kyseinen lausunto aiheutti niin ikään kuohuntaa.

Saksalaisvalmentaja teki viime vuonna kahden kauden pituisen jatkosopimuksen Kreikan jalkapallomaajoukkueen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat