Huuhkajien maalivahtivalmentaja Antti Niemi on ollut kehittelemässä tuotetta, joka lyö ällikällä – kyseistä juomaa juo myös Huuhkajat EM-kisoissa

1:57
Viime vuoden Menestysreseptin voittotuote sai soraäänet valloilleen – ohjelman luotsaaja Jyrki Sukula: "Se, että se on runona tai sanoina pöytälaatikossa, niin se ei ole vielä hitti"

Ex-jalkapalloilija Antti Niemi on monessa mukana. 

Entinen jalkapalloilija, maajoukkueessakin mittelöinyt Antti Niemi nähdään Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa. S-ryhmän ideoimassa ja nyt kolmatta kertaa järjestettävässä Suomalainen menestysresepti-kilpailussa etsitään uusia kotimaisia ruoan supertähtiä.

Ohjelma toimii kiihdytyskaistana uusille suomalaisille ruokainnovaatioille, ja se on tuonut päivittäistavarakauppaan monipuolisen kattauksen uusia ruokasuosikkeja.

Niemi esittelee ohjelmassa tuomareille punajuurijuoman, joka on terveellinen vaihtoehto limonadeille. Tuotetta löytyy kolme eri makua, punajuuripuolukka, punajuurimustaherukka ja punajuuri-inkivääri.

– Tuotteemme on aika innovatiivinen, kun miettii, että punajuurimehusta voi tehdä virvoitusjuomaa.

– Voisin sanoa, että 99 prosenttia ihmisistä ei osaisi sanoa siinä olevan punajuurta, jos heiltä kysyttäisiin silmät sidottuna. Tuote käsitellään niin, ettei siniä maistu niinkään punajuuri.

Ex-jalkapalloilija on perustanut firman yhdessä kolmen muun kanssa. Juomaan liittyy vahvasti myös jalkapallo – sitä juo paraikaa EM-kisoissa pelaavat Huuhkajat ja itse juoma on peräisin jalkapallokentältä.

– Yhtiökumppanini, myös jalkapalloilija Patrick Pori kävi FC Barcelonan vieraana ja näki, kuinka pelaajat juovat ennen ottelua aina punajuurishotteja. Siltä istumalta päätettiin, että ruvetaan tekemään niitä. Tuoteperheemme on lähtenyt hieman rönsyilemään.

 Myös Niemellä on omat kokemuksensa jalkapallomaajoukkueesta, kun hän aikoinaan pelasi siinä. Kokemuksen syvällä rintaäänellä hän voi todeta, että suomalainen jalkapallo on kehittynyt valtavasti. Tällä hetkellä hän on mukana Huuhkajien matkassa maalivahtivalmentajana.

– En keksisi mitään, mikä ei ole sen saralla muuttunut. Esimerkkinä se, kun ennen taustajoukoissa oli noin kolme ihmistä, nykyisin niitä on viisitoista kokeista hierojiin.

Jalkapallohuuma käy nyt kuumana. Huuhkajat ja tiimi eivät pääse kuitenkaan siitä niinkään nauttimaan.

– Asumme hotellissa, jossa ei ole ketään muuta kuin me. Ei nähdä ketään tai mitään ja karnevaalihenki on kaukana. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö olisi mahtava meininki kentillä, kun saadaan pelata jälleen katsojille.

Suomalainen menestysresepti keskiviikkona klo 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Ohjelma alkaa!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja