Suomalainen menestysresepti -ohjelmasarjassa seurataan kuuden ruoka-alan innovaattorin ja heidän tuotteensa huimaa matkaa ideasta kauppojen hyllyille.
S-ryhmän ideoimassa ja nyt kolmatta kertaa järjestettävässä Suomalainen menestysresepti -kilpailussa etsitään uusia kotimaisia ruoan supertähtiä.
Ohjelma toimii kiihdytyskaistana uusille suomalaisille ruokainnovaatioille, ja se on tuonut päivittäistavarakauppaan monipuolisen kattauksen uusia ruokasuosikkeja.
Edelliskausien voittajat, siemenpyörykkä Boltsi ja paistopisteillä loistava ruispiirakka Rostis, ovat molemmat olleet ennätyksiä rikkovia myyntimenestyksiä kautta maan.
Lue lisää: Jyrki Sukula tekee paluun Maikkarille! Aloitti tv-kokkina Huomenta Suomessa: "Olin siellä varmaan 15 vuotta putkeen"
Minkälaiseen myllytykseen intohimo ja usko omaan ideaan pahimmillaan ja parhaimmillaan johtaa, kun palkintona on mahdollisuus nousta suomalaisen ruoan uudeksi supertähdeksi? Tiukka aikataulu ja haastavat tehtävät tuovat peliin oman lisäpaineensa kilpailussa, jonka voittaja on S-ryhmän syksyn ykköslanseeraus.
Kilpailijoita kirittää ja suorituksia matkan varrella arvioi ruoan, kaupan sekä markkinoinnin ammattilaisista koostuva tuomaristo, jota johtaa ohjelman juontaja, ruoka-alan monitoimimies .