Huuhkajien kaksikon päävalmentajalle kenkää jo toisen kerran tällä kaudella – seura vakuutti "täyttä tukea" vain kolme päivää sitten

Vaikeuksissa ollut italialaisseura Brescia on antanut potkut päävalmentajalleen Eugenio Corinille. Kyseessä on suomalaiskaksikko Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin seuralle jo kolmannet valmentajapotkut kuluvalla kaudella – ja toiset samalle miehelle.

Corini erotettiin ensimmäisen kerran tehtävästään marraskuun alussa, mutta vain kuukautta myöhemmin Brescia päätti vaihtaa kaikki kolme otteluaan hävinneen Fabio Grosson takaisin Coriniin.

Brescia voitti tämän jälkeen kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta on sen jälkeen jäänyt seitsemässä ottelussa ilman voittoa. Joukkue on parhaillaan Serie A:n viimeisellä sijalla.

Lauantain Bolognaa vastaan tulleen 1-2-tappion jälkeen Brescian seurajohto vakuutti "täyttä luottamusta" Corinia kohtaan.

– On tärkeää toistaa, että omistajalla on täysi luottamus valmentajan ja hänen ryhmänsä tekemää työtä kohtaan, ja aiomme jatkaa tällä työryhmällä vielä suuremman sitoutumisen ja hiukan paremman positiivisuuden kautta, puheenjohtaja Massimo Cellino tiedotti tuolloin.

Maalivahti Joronen siirtyi Bresciaan viime heinäkuussa tanskalaisseura FC Kööpenhaminasta. Hyökkääjä Skrabb tuli tammikuussa Ruotsin liigan Norrköpingistä.

Lue myös:

    Uusimmat