Huuhkajat-hyökkääjä maalasi komeasti MLS:ssä – toinenkin suomalaistähti hirmuiskussa

Suomalaispeluri Lassi Lappalainen teki maalin jalkapallon Pohjois-Amerikan MLS-sarjassa, kun hänen edustamansa Montreal kohtasi sunnuntain vastaisena yönä Chicagon. Lappalainen tasoitti pelin 1–1:een avausjaksolla. Täysosuma oli hänelle kauden kolmas, kun takana on 12 ottelua.

Montreal karkasi johtoon toisella jaksolla, mutta Chicago nousi tasoihin. Tasapeli 2–2 jatkoi Montrealin voitottomien otteluiden sarjaa, mutta itälohkon keskikastissa majaileva Montreal palasi pisteille neljän peräkkäisen tappion jälkeen. Lappalaisen tavoin myös Montrealin suomalaiskapteeni Jukka Raitala uurasti täydet minuutit.

– Panimme itsemme vaikeaan asemaan ottelun alussa, mutta nousimme mukaan peliin. Pidin epäitsekkyydestämme ja työnteostamme. Kohtasimme todella hyvän joukkueen, joka pelaa todella hyvin. Mutta olen ylpeä pelaajistamme, vielä enemmän tällaisessa tilanteessa, missä olemme. Teemme virheitä, mutta yritämme rakentaa peliä ja pelata, Montrealin valmentaja Thierry Henry kertoi TSN:lle.

Alexander Ring pelasi 90 minuuttia, kun hänen edustamansa New York City voitti Miamin 3–2. Joukkueensa kapteenina toimiva Ring oli syöttäjänä jokaisessa New Yorkin täysosumassa.

Myös Robin Lod nautti valmentajan luottamuksesta ja pelasi 90 minuuttia. Keltaisella kortilla muistutetun Lodin edustama Minnesota peittosi Cincinnatin 2–0.